icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €6.050

Draenert Fontana

Uitschuifbare natuurstenen eettafel, Fontana van Draenert. Uniek qua uitschuifsysteem en bovendien leverbaar in verschillende steen en hout soorten.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A+++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Eettafel Fontana van Draenert
De tafel Fontana is Winnaar van de Red dot Design Award (best of the best) 2015. Een prachtig mooie tafel om te zien en een waanzinnige mooie uitschuiffunctie. Deze functie is eenvoudig te bedienen door aan een zijde het tafelblad naar u toe te trekken. Daardoor komen de inlegbladen via een lift omhoog en vouwen zich automatisch uit. Doordat de eettafel Fontana geleverd kan worden in vele maatvoeringen en daarnaast in verschillende luxe materialen, vind u altijd de tafel die past bij uw inrichting. Draenert staat bekend om zijn prachtige tafels in hout en natuursteen. Het bedrijf produceert op ambachtelijke wijze haar tafels. Indien u dit wenst kunt u op de fabriek de steen uitzoeken die het beste bij u past. Een fabrieksbezoek inclusief een  overnachting in een heerlijk hotel aan de Bodensee in Duitsland. De Fontane is leverbaar in diverse soorten natuursteen (met of zonder uitschuiffunctie). Daarnaast kan het blad kan rechthoekig of in de vorm van een trapeze. Bovendien kunt u kiezen uit meerdere onderstellen zoals, wangen of poten in verschillende soorten massief hout. De weergegeven prijs betreft een vaste tafel van 160 * 90 * 75 cm hoog in natuursteen.

natuursteen

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €537
v.a. €3.350