icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €4.220

Draenert Fontana

Eetkamertafel Fontana van Draenert. Unieke uitschuifbare tafel in natuursteen. Naast verschillende steen soorten, eveneens verschillende topafwerkingen.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Eettafel Fontana van Draenert

Winnaar van de Red dot Design Award (best of the best) 2015. Een prachtig mooie tafel om te zien en een waanzinnige mooie uitschuiffunctie. De functie is eenvoudig te bedienen door aan een zijde het tafelblad naar u toe te trekken. De inlegbladen komen via een lift omhoog en vouwen zich automatisch uit. Programma Draenert eettafel Fontana: Draenert staat bekend om zijn prachtige tafels in hout en natuursteen. Het bedrijf produceert op ambachtelijke wijze haar tafels. Indien u dit wenst kunt u op de fabriek de steen uitzoeken die u wenst. U overnacht in een heerlijk hotel aan de Bodensee in Duitsland. De tafel is leverbaar in diverse soorten natuursteen (met of zonder uitschuiffunctie). Het tafelblad kan rechthoekig of in de vorm van een trapeze. Voor het onderstel kunt u een keuze maken uit wangen of poten in verschillende soorten massief hout. De weergegeven prijs betreft een vaste tafel van 160 * 95 * 75 cm hoog in natuursteen.

Laat uzelf verder informeren met behulp van de volgende video.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN