icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Expositie van Alfred Gockel

ALFRED GOCKEL EXPOSEERT BIJ MONDILEDER SOESTERBERG

 

Per 1 september 2016 exposeert Alfred Gockel bij Mondileder te Soesterberg met plezier en trots zijn 33 kunstwerken in de technieken acryl, zeefdruk, etsen en giclées:
Alfred Gockel is geboren in 1952 in Selm (nabij Münster) Nord Rhein Westfalen. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Münster in Polytechnische Kunst; aansluitend was hij gedurende vier jaar leraar aan deze universiteit. Vervolgens maakte hij carrière als beeldend kunstenaar, uitgever en distributeur van eigen werk. Alfred Gockel is geïnspireerd door het Duits expressionisme en door grote voorbeelden zoals Picasso, Dali, Mirò en Albrecht Dürer.
Vanaf 2003 geeft Alfred lezingen en doet hij ‘live painting’ en ‘live printing’ in de ± 250 kunstgalerieën van de firma Park West in de VS. Gemiddeld 2 weken per maand werkt hij in de VS.
In 2008 sticht hij de Quadriga Art Group. In Alfred’s ateliers toont Quadriga de genodigden of passanten regelmatig hoe een gravure, houtsnede, linoleum of zeefdruk tot stand komt.
De media waarin Alfred Gockel werkt zijn: ~ acryl – vaak in combinatie met zelf geprepareerde teer en/of olieverf; ~ monotype – in combinatie met ets en acryl; ~ kopergravure – als monotype en gelimiteerde oplage; ~ houtsnede, linoleum – in gelimiteerde oplage; ~ zeefdruk – in gelimiteerde oplage; ~ sculptuur – in edel- en Corthenstaal, acrylglas en brons, in gelimiteerde oplage; ~ giclées – museale kwaliteit digitale canvasprint, handgenummerd en digitaal gesigneerd certificaat van authenticiteit.
Alfred Gockel is vooral in Duitsland en VS een bekend en erkend schilder, exposeert in vele Europese landen en heeft momenteel meer dan 300.000 hits op Google Search.

Tijdens de expositie zijn er brochures beschikbaar aan de informatiebalie.
Bron: www.artmatters.eu

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens bij Mondileder in Baarn!