icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Dutch Design Weken tm zondag 9 mei

Wij organiseren momenteel de “Dutch Design Weken”. Bezoek onze winkel en maak kennis met de nieuwste modellen van bekende Nederlandse designmerken zoals Leolux, Artifort, Label en Montis. Uiteraard zijn deze modellen uitgevoerd in de mooiste leerkwaliteiten.

Onze interieuradviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden en werken met veel plezier een persoonlijk interieuradvies voor u uit. Om een goed advies te kunnen geven vragen wij u om bijvoorbeeld een plattegrond, maten en foto’s van uw interieur mee te nemen.

Onze meubelen zijn ruim en stijlvol gepresenteerd. Laat u inspireren door onze nieuwe meubelcollectie en profiteer direct van speciale aanbiedingen. Om u voldoende de gelegenheid te geven om een afspraak te maken en bij ons langs te komen voeren wij deze campagne tot en met zondag 9 mei as.

U kunt bij ons veilig winkelen volgens RIVM. Onze showroom van 2.200 m2 voldoet ruimschoots aan de RIVM-richtlijnen voor o.a. het aantal bezoekers per m2. Ook houden wij een gepaste afstand van 1,5 meter en schudden wij geen handen. Maak eenvoudig een afspraak via 0346 352007 of via via soesterberg@mondileder.nl . Via onderstaande button “afspraak maken persoonlijk advies” kunt u ook eenvoudig online een afspraak maken.

Wij zijn ook op Koningsdag open vanaf 10 uur.

Graag tot ziens bij Mondileder! U vindt ons aan de Amersfoortsestraat 76 in Soesterberg. Wij zorgen voor een kopje koffie met iets lekkers. Profiteer van feestelijke aanbiedingen!

Bekijk de advertentie: Dutch Design Week bij Mondileder! Wij maken er een feestje van.


Dutch Design Weken...

Prachtig design van Nederlandse bodem! Dat is wat wij u graag laten zien tijdens de Dutch Design Weken. Wij hanteren ruime tijdsblokken en houden rekening met de hoeveelheid bezoekers in onze winkel. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Maak een afspraak via 0346 352007 of stuur een email naar soesterberg@mondileder.nl.
Meer informatie

Laat u adviseren en inspireren

In onze vernieuwde showroom van 2.200 m², schitterend gelegen midden in het bos, kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 45 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.