icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €4.925

Leolux Ascana

De bank Ascana van Leolux is een variant op de bekende Bora serie. Deze bank heeft een elektrisch uit schuif systeem zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Bank Ascana van Leolux

De Ascana bank is een ontwerp van Axel Enthoven en Jeroen Sanders voor Leolux. Door de ronde vormen heeft de Ascana bank een vriendelijke uitstraling. Een compact en stijlvol ontwerp met onwaarschijnlijk veel mogelijkheden. De zithoogte is aan te passen met +2 of -2 cm. De uitdiepte kan zelf worden ingesteld door middel van een elektrisch verstelbare zitting tot wel 10 cm extra zitdiepte. Kiest u voor de hoofdsteunen? Deze zijn te verstellen door middel van een gasveer en te kantelen in de voor u meest comfortabele stand om heerlijk te relaxen. Met de voetenbank kiest u voor nog een extra stukje comfort. Door het fragiele onderstel staat de bank mooi vrij in de ruimte en ook hier is de keuze voor een aluminium gepolijste uitvoering of juist een epoxy of Leolux lakkleur. De weergegeven prijs betreft een 2,5 zitsbank Ascana laag in leerkwaliteit Wapiti met aluminium onderstel.

Bekijk hier de video van de Leolux Ascana bank.


WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €6.095
v.a. €4.950
v.a. €4.226