icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €1.995 v.a. €1.850

Leolux Dolcinea

Fauteuil Dolcinea van Leolux is een compacte bijzet fauteuil. Daarnaast heeft de Dolcinea een perfecte zit. Deze fauteuil behoort inmiddels wel tot de designklassiekers. Een comfortabele fauteuil die in verschillende hoogtes leverbaar is.

 

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Dolcinea van Leolux

De vloeiende lijnen van het rugaanzicht in combinatie met de strakke, functionele voorzijde, de iets naar voren en achteren uitspringende voetjes en de stiknaden in gebogen lijnen kenmerken Dolcinea onmiskenbaar als een eigenzinnig object dat toch sober is gebleven. De actieve zithoogte in combinatie met veel comfort maakt Dolcinea tot een ideale praat-, luister- en rustfauteuil die perfect past bij vele Leolux-banken. In diverse uitvoeringen en kleuren leer leverbaar. De weergegeven prijs betreft een aanbieding in leder Wapiti.
Aanbieding in leder Wapiti, leder Senso of Alcantara. Diverse kleuren leverbaar. Dolcinea in leder Wapiti van 1.995 voor 1.795. Dolcinea in leder Senso (of Alcantare) van 2.095 voor 1.895.
Aan bieding

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €2.369 v.a. €2.014
v.a. €1.295
v.a. €1.995 v.a. €1.850