icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €4.220

Leolux Elias

De bank Elias van Leolux. De Elias heeft een geweldig zitcomfort en prachtig afwerkingsniveau. Leverbaar in verschillende leerkwaliteiten.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Bank Elias van Leolux

De Elias is een ontwerp van Christian Werner voor Leolux. De Elias is een stoere bank, maar door zijn zachte rondingen en vloeiende lijnen, geeft de Elias je een zacht en warm gevoel. De ronding van de armen loopt door in de rug waardoor je steeds het optimale zitcomfort houdt. Een fraai detail is de platte bies op de arm. Het lichte onderstel geeft de Elias van Leolux en lichte en luxe uitstraling. Programma Leolux Elias bank: Leverbaar als 2,5-zits, 3-zits en 3,5-zitsbank, met bijpassende poef. Poten: Revo (aluminium) of Titan (Black chrome). De breedte van de losse rugkussens is afhankelijk van de breedte van de bank. Comfortopties: zithoogte +2 cm, zitdiepte -2 cm (door dikkere kussen, zodat de vormgeving van de bank niet wordt aangetast). Er kan gekozen worden voor leder, stof of een combinatie van deze materialen. De weergegeven prijs betreft een 2,5-zitsbank Elias in leder Wapiti.
  • Leolux_Elias_bank
  • Leolux_Elias_bank
  • Leolux_Elias_bank

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €5.685
v.a. €4.465
v.a. €5.224