icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €2.995 v.a. €1.999

Leolux Hilco Prime

De fauteuil Hilco Prime van Leolux staat bij ons in het prachtige Corus leer. Deze leerkwaliteit komt uit de directe omgeving van de fabriek van Leolux in Venlo. De fauteuil heeft een fantastisch zitcomfort.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Fauteuil Hilco van Leolux

De fauteuil Hilco is een ontwerp van Patrick Belli (2019) voor Leolux. Dit ontwerp is oprecht: duidelijk is te zien hoe de schalen van de zitting en de ruig in elkaar schuiven. De Hilco is een stoel met een verhaal. De fauteuil is speciaal ontwikkeld om de CO2-footprint zo klein mogelijk te houden. Alle onderdelen worden zoveel mogelijk uit de directe omgeving van de Leolux fabriek in Venlo gehaald. Dit geldt in het bijzonder voor de Hilco Prime: van de Limburgse ontwerper tot en met het unieke Corus natuurleer afkomstig van de Limburgse Limousin-runderen. Bij deze speciale versie komt een certificaat met code waarmee u de herkomst kan traceren. De zithoogte van de fauteuil is als optie te verhogen met 1,5 cm teneinde deze aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Verkrijgbaar vanaf 2725 euro in leder Wapiti. De Hilco Prime fauteuil van Leolux in het prachtige Corus natuurleder is leverbaar vanaf 2.995. De fauteuil is ook verkrijgbaar in andere Leolux leersoorten en in stof.
Wij bieden ons showmodel aan in het prachtige leder Corus. Normaal 2.995 nu voor 1.999.
Show model
  • Leolux_Hilco_fauteuil_leer
  • Leolux_Hilco_fauteuil_leer

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €2.575
v.a. €2.575
v.a. €5.405