icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €4.075

Leolux Nardo

De Nardo bank van Leolux is leverbaar als losse bank in leer en in stof. Een heerlijke comfortabele bank. De armleuningen zijn verstelbaar.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Bank Nardo van Leolux

De Nardo is een ontwerp van Beck Design voor Leolux. Door de dikke nonchalante kussens heeft de Nardo een weelderige uitstraling. Daarnaast is gekozen voor traploos verstelbare armen. Natuurlijk kan men lekker actief zitten maar door de comfortabele aard van de Nardo kan men ook languit genieten van iedere centimeter. Bij uitstek een lounge bank in leer om heerlijk in weg te kruipen. De strakke basisvorm in combinatie met de volle losse kussens geeft een gevoel van luxe en een uitnodiging om te komen zitten. Kortom een genot om voor thuis te komen. Door de veelheid aan leerkleuren en kwaliteiten en de eventuele combinatie met stoffen, creëert u zo uw persoonlijke Nardo. Volledig aangepast aan uw interieur. De Nardo van Leolux is verkrijgbaar in drie maten, te weten: 200, 225 en 250 cm en een langwerpige poef. Daarnaast als optie een hoofdsteun. De zit-hoogte kan worden aangepast met +2 cm, de zitdiepte met -2 cm. De poot Fino is leverbaar in gepolijst aluminium of gepoedercoat. De poot titan is leverbaar in zwart chroom. Er is een ruime keuze in stof, leer of een combinatie van beide. De weergegeven prijs betreft een twee en half zit bank in leder Wapiti.  

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €4.465
v.a. €4.345
v.a. €3.775