icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag gesloten
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €590

Leolux Spring

Eetkamerstoel Spring van Leolux is leverbaar met en zonder arm. De Spring leent zich uitstekend om leuke combinaties mee te maken.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Eetkamerstoel Spring van Leolux

Een design uit 2010/2014 van Cuno Frommherz voor Leolux. Winnaar van de Reddot Design Award. In de strakke lijn en de slimme functie van deze kleine eetkamerstoel is het handschrift van Cuno Frommherz direct herkenbaar. Het vederlichte frame, de subtiel inspringende zijkanten van de zitting; zelfs in de meest minimalistische ruimtes is Spring van Leolux op zijn plek. De geïntegreerde handgreep aan de achterzijde, zorgt ervoor dat u Spring gemakkelijk verplaatst. De nieuwe basisfauteuil in de Leolux collectie is leverbaar in drie varianten. Maar ongeacht uw keuze, altijd is deze Spring voorzien van een topcomfort en een eigen gezicht. Programma Leolux Spring: Leverbaar in drie uitvoeringen: Dancer; zonder armen, Orchid; met open armleggers in noten, eiken, lak of bekleed in leer of Alcantara en Butterfly; met gestoffeerde wangen. De zijkanten van de zitkuip kunnen afwijkend gestoffeerd worden in leer of Alcantara. Het onderstel wordt standaard uitgevoerd in chroom, optioneel in lak, epoxy en satin chrome. De onderzijde van het frame is voorzien van viltdopjes. Kunststof glijdopjes worden standaard meegeleverd. Aan de bestaande Spring serie heeft Leolux nog drie varianten Sunrise, Blossom, Rainbow met luxe houten onderstellen toegevoegd geolied of in een beitskleur. Zo kunt u volop combineren en Spring laten aansluiten op al uw interieurwensen. De weergegeven prijs betreft een Spring dancer in leder Wapiti.
Wij bieden ons showmodel aan bestaande uit 1 eetfauteuil Spring Butterfly in leder Senso kleur Egret met onderstel epoxy bruin. Normaal 891 nu voor 449.
Show model
  • Leolux_Spring_fauteuil_leer
  • Leolux_Spring_fauteuil_leer

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €610
v.a. €625
v.a. €1.030