icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €4.625

Leolux Yama

De eettafel Yama van Leolux is leverbaar in verschillende materialen. Deze tafel is alleen leverbaar als uitschuiftafel.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Eettafel Yama van Leolux

De Yama is een ontwerp van, A design studio, voor Leolux. De Yama  ziet er gestroomlijnd uit, mede door de subtiele profielen in zwart aluminium aangebracht aan de lange zijde van het blad. De Yama van Leolux is alleen leverbaar als uitschuif tafel in 3 maten. Te weten 190 cm te verlengen tot 260 cm, 220 cm te verlengen tot 290 cm en 240 cm te verlengen tot 310 cm. Het verlengblad kan makkelijk worden ingeklapt en verdwijnt netjes onder de tafel. De wieltjes, onzichtbaar onder de poten, maakt het makkelijk de tafel uit te trekken en weer in de originele stand terug te zetten. De Yama kan worden uitgevoerd in massief Eiken of Notenhout, met als afwerking olie naturel of kleur olie eveneens in alle Leolux beitskleuren.De weergegeven prijs betreft een tafel van 190 x 100 cm te verlengen tot 260 cm, in massief eiken met een afwerking naar keuze.

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €2.618
v.a. €1.230