icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
De beste Duitse designmeubelen
Zoekt u tijdloze bankstellen, designbanken, hoekbanken of fauteuils? Machalke heeft een mooie leercollectie voor u, waarbij u duidelijk kunt zien dat u hier te maken heeft met een leerverwerker van topkwaliteit. Dat is de reden dat het Duitse merk heeft gekozen voor Mondileder.

In de bossen van Soesterberg vindt u de beste modellen van Machalke om uit te kiezen. Handgemaakt in Duitsland door echte vakmensen. Wilt u meer weten over de uitgebreide meubelcollectie van Machalke? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Hoogstaande kwaliteit en schoonheid
De meubelen van Machalke komen voort uit een duidelijke visie. Het Duitse merk streeft de perfecte synthese na van maximaal zitcomfort, lange gebruikswaarde, duurzame schoonheid en handgemaakte kwaliteit. Daarom zoekt men de beste materialen uit, met de nadruk op het beste leer. En dat is weer de reden dat Machalke zo goed past bij Mondileder.
Mondileder is dé leerspecialist volgens Machalke
In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie zitmeubelen van Machalke, omdat dit merk weet dat Mondileder dé leerspecialist is in Nederland. De bosrijke omgeving van Soesterberg is de perfecte locatie om inspiratie op te doen. Wilt u iets meer weten over het onderhoud van leren bankstellen, hoekbanken of fauteuils? Dan kunnen onze experts u daar alles over vertellen.

Laat u verrassen door de prachtige designmeubelen van Machalke. U vindt vast en zeker een meubel dat helemaal aansluit op uw wensen en eisen. Komt u ze binnenkort uitproberen? Wij verwelkomen u graag! Centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort. Parkeer gratis uw auto op ons eigen terrein. Wij zijn 7 dagen per week open (in de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten). Uiteraard worden uw meubelen gratis geleverd.

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie