icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Dutch Design in zitcomfort
Fraaie designmeubelen uit Nederland, bij Mondileder krijgen we er geen genoeg van. Daarom zijn we er trots op dat we de collectie van Trones aan u mogen aanbieden. Het merk van eigen bodem werkt met verschillende bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland. Waarom zou u voor minder kiezen?

In onze stijlvolle showroom in de bossen van Soesterberg vertellen onze adviseurs u graag alles over de ruime collectie Trones designmeubelen. Profiteer van hun expertise en van de ervaring die Mondileder heeft. Dan weet u zeker dat u kunt vertrouwen op topkwaliteit.

Meubelen met de juiste balans
Een innovatieve designmeubellijn die past bij elk moment in uw leven. Zo omschrijft Trones hun eigen producten. Oogstrelend design gecombineerd met betrouwbare technologie zorgen voor de juiste balans tussen uw actieve sociale leven en momenten van optimale ontspanning.

Het is typisch voor Trones dat het Nederlandse topmerk nooit op zijn lauweren rust. Integendeel, men is altijd op zoek naar nieuwe optimale vormen van comfort, wonen en genieten. Daarom werken ze samen met de beste designers, zoals Stefan Heiliger, Hugo de Ruiter en Frans Schrofer. Tel daarbij premium leerkwaliteiten van de hoogste kwaliteit en u houdt het beste van diverse werelden over. Of zoals de slogan van Trones luidt: Stylishly Clever.

Mondileder als partner van Trones
Zoals alle topmerken kent ook Trones Mondileder zeer goed. Het merk vertrouwt op de hoogstaande kwaliteit en expertise van dé leerspecialist van Nederland. Met 45 jaar ervaring en passie voor leren designmeubelen spreekt dat voor zich. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de leerkwaliteiten en hoe u ermee moet omgaan. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht.

Kom in onze showroom een mooie collectie Trones fauteuils en sofa’s ervaren. U vindt op een stijlvolle manier rust in de bossen van Soesterberg.

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie