icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Wij mogen u graag voor een inspirerend advies

Wij mogen u weer ontvangen en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee! Het geven van interieuradvies op maat is namelijk wat wij met veel liefde en passie voor u doen.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid uiterst serieus voor uw gezondheid en die van onze medewerkers. Inmiddels is het niet langer verplicht om een afspraak te maken. Toch heeft het maken van een afspraak z’n voordelen. Er is dan bijvoorbeeld altijd een adviseur voor u beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Wij reserveren, afhankelijk van uw wensen, ruime tijdsblokken voor u van 1 tot 3 uur en houden rekening met de hoeveelheid bezoekers in onze winkel. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0346 352007, of stuur een email naar soesterberg@mondileder.nl . U kunt ook online een afspraak maken in onze digitale agenda. Klik hiervoor op de button “afspraak maken persoonlijk advies”. U vindt deze button onder andere bij onze openingstijden en adresgegevens onderaan iedere pagina op onze website.

Om een goed advies te kunnen geven vragen wij u om bijvoorbeeld een plattegrond, maten en foto’s van uw interieur mee te nemen. Wij komen ook graag bij u thuis om ter plaatse een interieuradvies op maat te geven. Wij zien er naar uit om u te mogen helpen!

Onze meubelexpeditie werkt gewoon door zodat bestelde meubelen bij u kunnen worden afgeleverd. Uiteraard doen zij dit conform de richtlijnen van het RIVM. Wilt u een afspraak maken voor de aflevering van uw nieuwe meubelen? Neem dan rechtstreeks contact op via het telefoonnummer 0251 – 27 05 14 of stuur een email naar wl@mondileder.nl . Houd uw verkoopordernummer bij de hand, dan kunnen zij u vlot te woord staan.

Wij ontvangen u graag in onze inspirerende winkel in het bos in Soesterberg!

 


Samenwerking met hoogwaardige partners

Voor het inrichten van uw woonomgeving werken wij nauw samen met vaste partners op het gebied van bijvoorbeeld raamdecoratie, vloerbedekking, verlichting, beeld en geluid en zelfs haarden. Uw ervaren interieuradviseur van Mondileder houdt de regie in handen en zorgt voor een optimaal opleverniveau.

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken.
Lees meer

Partnership met Aelivé hi-fi projecten

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur, of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé hi-fi en domotica is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan
Lees meer

Advies nodig?

Tijdens openingstijden zijn onze medewerkers dagelijks bereikbaar via de telefoon of email om te reageren op al uw vragen of opmerkingen.
Neem contact op