icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Realiseer uw woondromen bij Mondileder

Uw woonomgeving is in deze tijd belangrijk voor u om te kunnen werken, genieten en ontspannen. Wij organiseren daarom de campagne “Realiseer uw Woondromen“.

Gedurende 2-3 weken zetten wij telkens bepaalde leveranciers in de spotlight. Wij geven bijzondere aandacht aan hun collectie en veelal hebben wij de primeur om als eerste in Nederland een nieuw model te mogen presenteren in een prachtige leerkwaliteit. Ontmoet de vertegenwoordigers en makers van prachtige designmeubelen uit binnen- en buitenland. Zij vertellen met passie over hun modellen. Geniet van een gezellig hapje en drankje.

Op vrijdag 27 november geven wij bijzondere aandacht aan Molinari designmeubelen uit Italie, Millenerpoort vloerkleden, Artisan tafels en Interstar wandmeubelen. Van deze leveranciers hebben wij diverse modellen staan in prachtige uitvoereingen. Werner Peters van Molinari, Bert Berkouwer van Millenerpoort, Maryse Slotboom van Interstar wandmeubelen en Waldo de Jongh van Artisan zijn op vrijdag 27 november aanwezig. Stel gerust uw vragen aan hen over hoe deze meubelen in uw interieur kunnen worden ingepast. Aelive hi-fi projecten presenteert de Veluwe Bioscoop en neemt u mee in de wereld van Linn speakers. Wij trakteren op een heerlijk kopje koffie en iets lekker!

Wij presenteren momenteel diverse werken van kunstenaars die op vrijdag 27 en zaterdag 28 november ook aanwezig zullen zijn. Yasmin Hargreaves gaat live schilderen op canvas en foto’s. Hanneke van Weijen presenteert unieke wasbare mondkapjes in stof en Ruben Schipper presenteert zijn foto’s waarin hij speelt met perspectief, licht en/of standpunt. Paul Hoenderdos is aanwezig en presenteert abstracte sculpturen van steen voor binnen en buiten. Valerie Teekema van Wildglass is aanwezig en presenteert prachtige glaskunst.

Onze ervaren interieuradviseurs staan voor u klaar om met u in gesprek te gaan om uw woonomgeving te verfraaien. Profiteer direct van speciale aanbiedingen.

Onze winkel van 2.200 m2 is heel ruim opgezet. Bij ons kunt u veilig shoppen volgens RIVM. Wilt u liever een afspraak maken? Dat is uiteraard geen probleem. Neem contact op met 0346 352007.

Bekijk de advertentie: Bekijk hier de advertentie van Realiseer uw woondromen bij Mondileder


Realiseer uw woondromen....

Maak kennis met onze collectie designmeubelen en realiseer uw woondromen! Profiteer van mooie aanbiedingen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Maakt u liever een afspraak zodat er een adviseur voor u beschikbaar is? Bel ons dan via 0346 352007 of stuur een email naar soesterberg@mondileder.nl.
Meer informatie

Laat u adviseren en inspireren

In onze vernieuwde showroom van 2.200 m², schitterend gelegen midden in het bos, kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder