icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Realiseer uw woondromen bij Mondileder.

Uw woonomgeving is in deze tijd belangrijk voor u om te kunnen werken, genieten en ontspannen. Wij organiseren daarom de campagne “Realiseer uw Woondromen“.

Gedurende 2-3 weken zetten wij telkens bepaalde leveranciers in de spotlight. Wij geven bijzondere aandacht aan hun collectie en veelal hebben wij de primeur om als eerste in Nederland een nieuw model te mogen presenteren in een prachtige leerkwaliteit. Ontmoet de vertegenwoordigers en makers van prachtige designmeubelen uit binnen- en buitenland. Zij vertellen met passie over hun modellen. Geniet van een gezellig hapje en drankje.

Op vrijdag 30 oktober geven wij bijzondere aandacht aan Artifort en Leolux meubelen. Van beide leveranciers hebben wij diverse modellen staan in exclusieve aniline leerkwaliteiten. Kees Tol van Artifort en Suzanne van Pinxteren van Leolux meubelen zijn op vrijdag 30 oktober aanwezig. Stel gerust uw vragen aan hen over hoe de meubelen van Artifort of Leolux in uw interieur kunnen worden ingepast. Aelive hi-fi projecten presenteert de Veluwe Bioscoop en neemt u mee in de wereld van Linn speakers.

Wij trakteren op een heerlijk stukje Limburgse Vlaai en kopje koffie!

Wij presenteren momenteel diverse werken van kunstenaars die op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober ook aanwezig zullen zijn. Yasmin Hargreaves gaat live schilderen op canvas en foto’s. Hanneke van Weijen presenteert unieke wasbare mondkapjes in stof en Ruben Schipper presenteert zijn foto’s waarin hij speelt met perspectief, licht en/of standpunt. Paul Hoenderdos is aanwezig en presenteert abstracte sculpturen van steen voor binnen en buiten. Valerie Teekema van Wildglass is aanwezig en presenteert prachtige glaskunst.

Onze ervaren interieuradviseurs staan voor u klaar om met u in gesprek te gaan om uw woonomgeving te verfraaien. Profiteer direct van speciale aanbiedingen.

Onze winkel van 2.200 m2 is heel ruim opgezet. Bij ons kunt u veilig shoppen volgens RIVM. Wilt u liever een afspraak maken? Dat is uiteraard geen probleem. Neem contact op met 0346 352007.

Bekijk de advertentie: Bekijk hier de advertentie van Realiseer uw woondromen bij Mondileder


Realiseer uw woondromen bij Mondileder...

Maak kennis de collecties van het Nederlandse Artifort en Leolux. Vrijdag 30 oktober zijn Kees Tol van Artifort en Suzanne van Pinxteren van Leolux aanwezig. Zij vertellen u alles over de mogelijkheden en details. Profiteer direct van leuke aanbiedingen.
Meer informatie

Laat u adviseren en inspireren

In onze vernieuwde showroom van 2.200 m², schitterend gelegen midden in het bos, kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 45 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.