icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
verhuizingsuitverkoop_Mondileder

Wij maken ruimte ivm de verhuizing naar onze nieuwe winkel in Baarn

Rond september gaan wij verhuizen naar een nieuw en duurzaam winkelpand in Baarn (bij Nijhof).

Om ruimte te maken bieden wij prachtige showmodellen aan van bekende designmerken zoals Leolux, Artifort, Rolf Benz, Pode, de Sede (en vele andere topmerken) tegen hele speciale kortingen tot wel 60%.

Op dit moment organiseren wij de Mondileder Verhuizingsopruiming. Diverse banken, fauteuils, karpetten, wandmeubelen en verlichting verkopen wij tegen hele aantrekkelijke kortingen tot wel 60%. De meubelen zijn tevens snel leverbaar. Kom snel langs en profiteer!

Klik hier voor een overzicht van een deel van de showmodellen. Mondileder Verhuizingsopruiming

verhuizingsuitverkoop_Mondileder

 


  • verhuizingsuitverkoop_Mondileder

Verhuizingsuitverkoop bij Mondileder.....

Rond september gaan wij verhuizen naar Baarn. Om ruimte te maken bieden wij prachtige showmodellen aan tegen hele speciale kortingen tot wel 60%. Tegelijkertijd bestaan wij 50 jaar en dat vieren wij graag met u! Maak kennis met onze bijzondere meubelcollectie en met onze enthousiaste interieuradviseurs. Profiteer van jubileumaanbiedingen en leuke cadeau's.
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze showroom van 2.200 m², schitterend gelegen midden in het bos, kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.