icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Gratis interieuradvies
Profiteer van onze ervaring als totaalleverancier

Uw interieur is heel belangrijk voor u. Het is uw leefruimte, uw trots en uw hobby tegelijk. Daarom wilt u zeker weten dat u de beste designmeubelen kiest die perfect passen bij uw woning en smaak. Mondileder helpt u daarbij. Onze adviseurs geven u gratis interieuradvies, zodat u de beste keuze kunt maken. Het interieuradvies dat u van Mondileder krijgt is helemaal afgestemd op uw wensen, eisen en woonsituatie. Het is immers uw unieke situatie waar het om gaat. We laten u snel en gemakkelijk zien hoe bepaalde meubels en accessoires in uw woonkamer tot hun recht komen.

Interieuradvies op afspraak
Ons assortiment bestaat niet alleen uit zitmeubelen, maar ook uit bijvoorbeeld wand- en tv-meubelen, vloerkleden, salontafels, eetkamertafels en -stoelen. Wij bieden dus een totaalpakket meubelen aan voor uw eetkamer en uw woonkamer. De kwaliteiten en kleuren kunnen zo optimaal worden afgestemd op uw wensen.

Maak een afspraak voor uw gratis interieuradvies via soesterberg@mondileder.nl en bepaal samen met een van onze adviseurs wat de randvoorwaarden moeten zijn voor uw specifieke interieur. Als u wilt, kunt u naderhand bij ons in de zaak op uw gemak rondkijken naar passende meubels en accessoires.

Samenwerking voor een breder aanbod
Uiteraard begrijpen we bij Mondileder dat u er met alleen designmeubelen nog niet bent. Om een breder assortiment te kunnen aanbieden op het gebied van wonen en genieten, werken we daarom samen met erkende partners, zoals bijvoorbeeld: De Huis Stylist (woningtextiel), Aelive hi-fi projecten (beeld en geluid) en Boley (gashaarden).

In ons bestand hebben wij verder ervaren aannemers, elektriciens, schilders, etc. die op hoog niveau werkzaamheden voor ons kunnen verzorgen. Uw adviseur van Mondileder zorgt voor de aansturing en houdt de regie altijd stevig in handen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een prachtig eindresultaat.

Tips bij verhuizen
Gaat u verhuizen binnen Nederland of naar het buitenland? Mondileder werkt intensief samen met de ervaren verhuizers van Topmovers PA van Rooyen uit Uithoorn. Indien u gaat verhuizen buiten de EU (of als diplomaat ook binnen de EU) kunt u bij Mondileder ook belastingvrij nieuwe meubelen aankopen en deze rechtstreeks laten bezorgen op de plaats van bestemming.

Neem voor aanvullende informatie contact op via soesterberg@mondileder.nl .