icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Topkwaliteit tv-meubelen
In Nederland zijn we dol op designmeubelen. Ook de ontwerpen van Spectral passen perfect binnen deze omschrijving. Hun wand- en tv-meubelen van topkwaliteit zijn ontworpen om functioneel en mooi tegelijk te zijn. En dat zijn ze zeker.

De prachtige tv-meubelen van Spectral vindt u bij Mondileder midden in de bossen van Soesterberg. U bent van harte welkom in onze stijlvolle showroom. De setting en locatie is er perfect om de juiste keuze te maken als het gaat om een (wand)meubel voor bijvoorbeeld uw beeld- en geluid oplossingen.

Alles perfect weggewerkt
Als u eenmaal een designkast van Spectral heeft aangeschaft, wilt u natuurlijk ook genieten van het bijzondere ontwerp. Dat kan door al uw audio apparatuur compleet weg te werken in het meubel, inclusief de bekabeling. Onze partner Aelive hi-fi projecten kan dit helemaal voor u verzorgen. Zij adviseren, verkopen en installeren beeld- en geluid oplossingen van verschillende topmerken zoals bijvoorbeeld KEF luidsprekers, Sonos, Linn audio, Naim audio, McIntosch, etc..

Bepaal welk type Spectral kast u wilt aanschaffen, kies uit de 2.000 mogelijk kleuren en richt het designmeubel in zoals u dat wilt. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Spectral en Mondileder
De reden dat Spectral voor Mondileder heeft gekozen is duidelijk: kwaliteit herkent kwaliteit. De topcollectie designmeubelen in onze showroom past perfect bij de tv-meubelen die Spectral aanbiedt. Door onze samenwerking met Aelive hi-fi projecten kunnen wij u bovendien een totaalconcept bieden. Alles wordt in één keer opgeleverd; de monteurs gaan pas naar huis als u tevreden bent!

Laat u verrassen in de bossen van Soesterberg door de prachtige designmeubelen van Spectral. U zult verbluft staan van de kwaliteit en het ontwerp.

  • Spectral_Cocoon_tv-meubel_wandmeubel
  • Spectral_Scala_tv-meubel_wandmeubel
  • Spectral_Brick_tv meubel_wandmeubel
  • Spectral_Cocoon_tv-meubel_wandmeubel
  • Spectral_Twenty_tv-meubel_wandmeubel
  • Spectral_Scala_tv-meubel_wandmeubel

Partnership met Aelivé hi-fi projecten

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur? Of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan.
Lees meer