icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Over Mondileder

Leerspecialist met ruim 50 jaar ervaring
Sinds 1972 is Mondileder de expert op het gebied van designmeubelen van topmerken. Naast zitmeubelen in leer en stof presenteren wij o.a. ook een mooie collectie wandmeubelen en eettafels. Met passie en enthousiasme werken wij dagelijks aan het realiseren van uw woondromen.
De nieuwe showroom als ervaring
Onze compleet nieuwe showroom in Baarn is een belevenis op zich. Wij presenteren onze meubelen in prachtige interieurstudio’s die tevens zijn voorzien van hi-fi en domotica. Zo krijgt u direct een goede indruk wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt direct voor de winkel gratis parkeren (laadpaal aanwezig) en vervolgens treedt binnen in 1.750 m2 designmeubelglorie met de uitstraling en kwaliteit die u zoekt. Alle meubelen staan ruim gepresenteerd en mooi gestyled. Van gloednieuwe aanwinsten tot en met aanbiedingen en showmodellen voor een scherpe prijs.

Designmeubelen die precies bij u passen
Ons uitgebreide assortiment bestaat uit een mooie en eigentijdse meubelcollectie. Daarbij kunt u kiezen uit zowel de beste designmerken als private label meubelen. Als leerspecialist bieden wij u leren fauteuils en banken, maar ook voor mooie meubelen uitgevoerd in stof kunt u bij ons terecht. Vraag onze adviseurs gerust naar het verhaal achter elk designmeubel in ons assortiment. Zij vertellen het u graag. Ook voor advies op maat kunt u bij ze terecht. Uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord).
Vertrouw op onze klanttevredenheid
Mondileder biedt u topkwaliteit op elk gebied. Onze klanttevredenheid is daarom ook zeer hoog. Gemiddeld geven onze klanten ons een 9,2 als cijfer.
Zij waarderen vooral de service, de hoogstaande kwaliteit en het advies van onze experts.
  • Mondileder_Artifort_Orange-Slice
  • Mondileder_Leolux_Devon_bank
  • Montis_Charly_fauteuil_leer

Topdesign in de spotlight

Goede wijn behoeft geen krans, maar toch zetten wij bepaalde designmeubelen graag zo nu en dan in het zonnetje. Wij hebben voortdurend interessante aanbiedingen van bekende designmerken. Daarnaast zijn diverse meubelen nieuw uit voorraad leverbaar.
Naar aanbiedingen

Een kijkje in onze nieuwe showroom

Wij vernieuwen met regelmaat onze royale meubelpresentaties en stemmen kleuren en materialen prachtig op elkaar af. De wisselende kunstexposities voegen hier voortdurend verrassende elementen aan toe.

Inspirerende omgeving

Onze winkel in Baarn is compleet nieuw ingericht. Wij presenteren onze meubelen in prachtige woonstudio's voorzien van hi-fi en domotica. Dit maakt het voor u dé ideale omgeving om in alle rust en ruimte wooninspiratie op te doen

Altijd en gratis parkeren

Onze ruime en gratis parkeergelegenheid leent zich ook bij uitstek als startpunt voor een heerlijke wandel- of fietstocht. Routes zijn in de winkel verkrijgbaar. U bent van harte welkom!

Onze ambitie

Met een enthousiaste groep medewerkers streeft Mondileder voortdurend naar 100% tevreden relaties. Van advies tot aflevering en after-sales; wij doen ons uiterste best om uw woondromen te realiseren.
download brochure