icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Designtafels van Nederlandse bodem
De ultieme Nederlandse tafels van Metaform vindt u in de ultieme Nederlandse showroom. In de nieuwe winkel in Baarn kunt u bij Mondileder namelijk de salontafels, bijzettafels en eetkamertafels van Metaform komen bekijken en uitproberen. Omdat u iets bijzonders wilt, maar toch ook iets vertrouwds.

Maatwerk en design uit eigen land, daar staat Metaform voor. Wilt u net iets anders dan een standaardtafel, dan kan dat bij dit merk. De maten en hoogte kunnen wij voor u laten aanpassen indien u dit wenst. De kans is groot dat u wel iets moois kunt vinden in de uitgebreide meubelcollectie van Metaform die u bij Mondileder vindt. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Verschillende materialen
Doordat Metaform zelf de productontwikkeling verzorgt en in de eigen fabriek produceert, komen er verrassende tafels van hun hand. Zoals een tafel die compleet is afgewerkt in keramiek en lak, waardoor het perfecte design het onderstel en blad naadloos in elkaar laat overlopen. Op het gebied van kleuren en materialen valt er heel veel te kiezen. Natuursteen, (gesatineerd) glas, kwartscomposiet, HPL (Duropol en HPL Fenix), keramiek, massief hout, fineer… u mag het zelf zeggen.
Metaform en Mondileder Interieurs als team
De tafels van Metaform staan perfect in de nieuwe showroom van Mondileder. Hun salontafels, eettafels en bijzettafels zijn net zo bijzonder en exclusief als onze andere meubelen. We vormen dan ook een goed team, Metaform en Mondileder Interieurs.

Ervaar zelf de prachtige designtafels van Metaform in de nieuwe winkel in Baarn. Geniet van Dutch Design. Laat onze deskundige interieuradviseurs u informeren over de mogelijkheden. Zij helpen u graag met passie en enthousiasme!

Onze nieuwe winkel is centraal gelegen tussen Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. Uitstekend bereikbaar via A1 afrit 10 (Soest / Baarn Noord). Naast Woonwarenhuis Nijhof. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Wij zijn elke zondag open (in de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten).

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen in leer en stof kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in onze compleet nieuwe winkel in Baarn (bij Nijhof)!
Bekijk collectie
  • Mondileder_interieuradvies_kastenwand 2
  • Mondileder_interieuradvies
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_tekentafel