icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Designtafels van Nederlandse bodem
De ultieme Nederlandse tafels vindt u in de ultieme Nederlandse showroom. In de bossen van Soesterberg kunt u bij Mondileder de salontafels, bijzettafels en eetkamertafels van Metaform komen bekijken en uitproberen. Omdat u iets bijzonders wilt, maar toch ook iets vertrouwds.

Maatwerk en design uit eigen land, daar staat Metaform voor. Wilt u net iets anders dan een standaardtafel, dan kan dat bij dit merk. De maten en hoogte kunnen wij voor u laten aanpassen indien u dit wenst. De kans is groot dat u wel iets moois kunt vinden in de uitgebreide meubelcollectie van Metaform die u bij Mondileder vindt. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Verschillende materialen
Doordat Metaform zelf de productontwikkeling verzorgt en in de eigen fabriek produceert, komen er verrassende tafels van hun hand. Zoals een tafel die compleet is afgewerkt in keramiek en lak, waardoor het perfecte design het onderstel en blad naadloos in elkaar laat overlopen. Op het gebied van kleuren en materialen valt er heel veel te kiezen. Natuursteen, (gesatineerd) glas, kwartscomposiet, HPL (Duropol en HPL Fenix), keramiek, massief hout, fineer… u mag het zelf zeggen.
Metaform en Mondileder als team
De tafels van Metaform staan perfect in de showroom van Mondileder. Hun salontafels, eettafels en bijzettafels zijn net zo bijzonder en exclusief als onze andere meubelen. We vormen dan ook een goed team, Metaform en Mondileder.

Ervaar zelf de prachtige designtafels van Metaform in de bossen van Soesterberg. Geniet van Dutch Design. Laat onze deskundige adviseurs u informeren over de mogelijkheden. Zij helpen u graag met passie en enthousiasme! Centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort. Parkeer gratis uw auto op ons eigen terrein. Wij zijn 7 dagen per week open (in de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten).

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie