icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
De top in Zwitserse designmeubelen
Kies ook voor Zwitserse precisie in uw meubelen. Dan kunt u vertrouwen op de topkwaliteit en het design van Weibel Weibel / Intertime. Daarmee kiest u voor de beste leerverwerking en subliem vakwerk dat tot uiting komt in zowel de grote lijnen als de details. Bekijk deze prachtige designmeubelen in de bossen van Soesterberg bij Mondileder en ervaar de pracht en robuustheid van de meubelcollectie van de gebroeders Weibel en Weibel.

U wilt genieten van meubelen die bijzonder zijn. Van design met een verhaal. Dat kan als u kiest voor Weibel Weibel. In een kleine fabriek worden deze leren designmeubelen geproduceerd met veel handwerk en ambachtelijke kennis. Dankzij de prachtige leerkwaliteiten krijgt u precies wat u zoekt.

Prijswinnende ontwerpen
De meubelcollectie van de gebroeders Weibel en Weibel is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van kwalitatief hoogwaardige zitmeubelen. In 1965 begon Hans Weibel het merk en inmiddels staat de tweede generatie van het familiebedrijf aan het roer. Daarbij worden de kernwaarden van Weibel Weibel streng bewaakt: topdesign, vakmanschap en een perfecte ergonomische constructie.

Door met de beste materialen te werken, levert het Zwitserse merk altijd de beste kwaliteit. Daarom kunt u ook vertrouwen op de 5 jaar garantie die u bij aanschaf van uw leren bank of fauteuil krijgt. De Jive (red dot design award) en de Lax (iF Product Design Award) tonen aan hoe perfect het ontwerp van de Weibel Weibel meubelen is.

De ultieme combinatie: Mondileder en Weibel Weibel
U wilt vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit, maar dat geldt ook voor Weibel Weibel. Daarom hebben zij Mondileder uitgekozen als dé leerspecialist die de exclusieve meubelen van hun merk mag aanbieden. In onze showroom vindt u een ruime en actuele collectie van dit prachtige Zwitserse merk.

De bosrijke omgeving van Soesterberg is de perfecte locatie om inspiratie op te doen aan de hand van Weibel Weibel meubelen. Onze medewerkers zijn uitgebreid door het merk opgeleid om alles over de mooie leerkwaliteit van het merk te kunnen vertellen.

Wij zijn ook elke zondag open. In de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten. Centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort. Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren.

  • Intertime_Piu_bankstel_leer
  • Intertime_Jive_relaxfauteuil_leer
  • Intertime_Frame_bankstel_leer
  • Intertime_Piu_bankstel_leer

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie
  • Mondileder_interieuradvies