icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
De top in Zwitserse designmeubelen
Kies ook voor Zwitserse precisie in uw meubelen. Dan kunt u vertrouwen op de topkwaliteit en het design van Weibel Weibel / Intertime. Daarmee kiest u voor de beste leerverwerking en subliem vakwerk dat tot uiting komt in zowel de grote lijnen als de details. Bekijk deze prachtige designmeubelen in de nieuwe winkel van Mondileder in Baarn en ervaar de pracht en robuustheid van de meubelcollectie van de gebroeders Weibel en Weibel.

U wilt genieten van meubelen die bijzonder zijn. Van design met een verhaal. Dat kan als u kiest voor Weibel Weibel. In een kleine fabriek worden deze leren designmeubelen geproduceerd met veel handwerk en ambachtelijke kennis. Dankzij de prachtige leerkwaliteiten krijgt u precies wat u zoekt.

Prijswinnende ontwerpen
De meubelcollectie van de gebroeders Weibel en Weibel is al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van kwalitatief hoogwaardige zitmeubelen. In 1965 begon Hans Weibel het merk en inmiddels staat de tweede generatie van het familiebedrijf aan het roer. Daarbij worden de kernwaarden van Weibel Weibel streng bewaakt: topdesign, vakmanschap en een perfecte ergonomische constructie.

Door met de beste materialen te werken, levert het Zwitserse merk altijd de beste kwaliteit. Daarom kunt u ook vertrouwen op de 5 jaar garantie die u bij aanschaf van uw leren bank of fauteuil krijgt. De Jive (red dot design award) en de Lax (iF Product Design Award) tonen aan hoe perfect het ontwerp van de Weibel Weibel meubelen is.

De ultieme combinatie: Mondileder Interieurs en Weibel Weibel
U wilt vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit, maar dat geldt ook voor Weibel Weibel. Daarom hebben zij Mondileder uitgekozen als dé leerspecialist die de exclusieve meubelen van hun merk mag aanbieden. In onze nieuwe showroom vindt u een ruime en actuele collectie van dit prachtige Zwitserse merk.

De nieuwe winkel in Baarn is de perfecte locatie om inspiratie op te doen aan de hand van Weibel Weibel meubelen. Onze medewerkers zijn uitgebreid door het merk opgeleid om alles over de mooie leerkwaliteit van het merk te kunnen vertellen.

Onze winkel is centraal gelegen tussen Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. Uitstekend bereikbaar via A1 afrit 10 (Soest / Baarn Noord). Naast Woonwarenhuis Nijhof. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Wij zijn elke zondag open (in de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten).

  • Intertime_Piu_bankstel_leer
  • Intertime_Jive_relaxfauteuil_leer
  • Intertime_Frame_bankstel_leer
  • Intertime_Piu_bankstel_leer
  • Leolux_Scylla_fauteuil_leer

Topdesign in de spotlight

Goede wijn behoeft geen krans, maar toch zetten wij bepaalde designmeubelen graag zo nu en dan in het zonnetje. Wij hebben voortdurend interessante aanbiedingen van bekende designmerken. Daarnaast zijn diverse meubelen nieuw uit voorraad leverbaar.
Naar aanbiedingen

De mooiste leerkwaliteiten

Van gepigmenteerd leer tot prachtige aniline huiden waarin de natuurlijke eigenschappen schitterend zichtbaar zijn, in onze winkel laten wij u de verschillen graag zien en voelen. Dat is onze passie!
  • Mondileder_leerstalen
  • Mondileder_Molinari_Rondo_bank
  • Mondileder_leerstalen

Onze ambitie

Met een enthousiaste groep medewerkers streeft Mondileder voortdurend naar 100% tevreden relaties. Van advies tot aflevering en after-sales; wij doen ons uiterste best om uw woondromen te realiseren.
Download brochure

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken.
lees verder

Partnership met Aelivé hi-fi & smarthomes

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur, of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan
Lees meer