icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Aanbiedingen en showmodellen

Voordelige designmeubelen van topkwaliteit
U houdt van de kwaliteit en het ontwerp van designmeubelen, maar wilt wel graag een superscherpe prijs betalen? Dan slaagt u vast en zeker op onze pagina met aanbiedingen en showroommodellen. Stuk voor stuk bieden deze meubelen u de kwaliteit en garantie waarop u kunt rekenen bij Mondileder, maar dan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kijkt u eens rond op onze site of kom eens langs in onze compleet nieuwe winkel in Baarn. Wij verwelkomen u graag!
Kies voor aanbiedingen van de leerspecialist
De vele topmerken die wij in ons uitgebreide assortiment hebben, kiezen bewust voor Mondileder als verkooppartner. Wij zijn namelijk ook volgens deze merken dé specialist in leer. U kunt erop vertrouwen dat u altijd het beste advies krijgt van echte experts. Over elk aspect denken zij met u mee. Deel dus gerust uw wensen, dan is de kans des te groter dat u uiteindelijk met het juiste designmeubel vertrekt. Inclusief hoogwaardige garantie.
Welk showroommodel past bij u?
Als u binnenkomt bij Mondileder dan ruikt u dat u een echte speciaalzaak voor lederen designmeubelen binnenstapt. Naast de liefde voor het leer, het ambacht, de herkomst en het vakmanschap kunt u hier uiteraard ook terecht voor stoffen bekledingen van onder andere Ploeg stoffen, Kvadrat stoffen, etc.. In onze winkel ziet u er diverse meubelen van staan. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u een mooie combinatie wilt maken van meubelen uitgevoerd in prachtige stoffen en leer.

Wilt u meer weten over de designmeubelen die wij in de aanbieding hebben? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op of kom langs. Zo profiteert u van onze meer dan 50 jaar ervaring in designmeubelen; maar dan voor een speciale aanbiedingsprijs.

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen in leer en stof kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom in onze compleet nieuwe winkel in Baarn (bij Nijhof)!
Bekijk collectie
  • Mondileder_Leolux_Bellice_bank
  • Mondileder_Draenert_Adler_eettafel
  • Mondileder_interieuradvies_kastenwand 2
  • Mondileder_Aelive_Interstar_wandmeubel