icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Werken bij Mondileder

Zoek jij een inspirerende baan in een toonaangevend bedrijf? Spreken designmeubelen van nationale- en internationale top-leveranciers je aan en wil je ook graag onze relaties op een actieve en enthousiaste wijze adviseren over hun woonomgeving? Dan is een baan bij Mondileder perfect voor jou!

Wij zoeken momenteel een:

Verkoopadviseur designmeubelen (m/v) voor de weekenden.

Voor onze inspirerende winkel op een prachtige locatie in het bos zijn wij op zoek naar een gepassioneerde adviseur voor de weekenden (uren in overleg). Je maakt onderdeel uit van een hecht verkoopteam die dagelijks zijn uiterste best doet om een sfeer te creëren waardoor het voor onze klanten een feest wordt om een nieuw meubel te kopen.

De meubelcollectie bestaat uit prachtige meubelen van bekende designmerken zoals Leolux, Rolf Benz, Montis, Label, de Sede, Molinari en vele andere. Het is onze ambitie om de mooiste- en meest bijzondere leerkwaliteiten te presenteren waar wij met passie over vertellen en onze relaties mee inspireren.

Het profiel:

•Je beschikt over een gezonde portie Enthousiasme, Passie en Beleving.

•Je bent representatief en hebt goede contactuele eigenschappen. Je bent energiek, sociaal en commercieel gedreven.

•Je hebt gevoel voor ruimtelijke indeling en de inrichting van een woonomgeving en kunt dit eenvoudig uitwerken op papier of via de bekende tekenprogramma’s. Je hebt een goed gevoel voor styling en ontwerp.

•Je bent initiatiefrijk en zelfstandig in staat om klanten te adviseren en een verkooporder af te sluiten. Je hebt relevante ervaring in de wereld van interieur, advies en verkoop. Je hebt kennis van het hogere meubelsegment en passie voor designmeubelen van topmerken in leer.

•Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

•Je bent flexibel en bereid om in de weekenden en op feestdagen te werken.

Wij bieden:

Wij bieden een verantwoordelijke en commerciële functie binnen een succesvolle organisatie met interessante primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Door onze goede interne trainingen en begeleiding is er veel ruimte voor verdere ontwikkeling van o.a. de persoonlijke verkoopkwaliteiten en de kennis van meubelen, leerkwaliteiten en interieurs.

Geïnteresseerd?
Heb jij er zin in om ons enthousiaste team te komen versterken? Mail dan een motivatiebrief met CV naar vacature@mondileder.nl of stuur het op naar:

Mondileder
Patrick Uittenbogaard
Postbus 10
3474 ZG Zegveld

Voor meer informatie kunt u bellen met 0348-692558 of e-mailen naar pu@mondileder.nl

  • Leolux_Scylla_fauteuil_leer

Topdesign in de spotlight

Goede wijn behoeft geen krans, maar toch zetten wij bepaalde designmeubelen graag zo nu en dan in het zonnetje. Wij hebben voortdurend interessante aanbiedingen van bekende designmerken. Daarnaast zijn diverse meubelen nieuw uit voorraad leverbaar.
Naar aanbiedingen

De mooiste leerkwaliteiten

Van gepigmenteerd leer tot prachtige aniline huiden waarin de natuurlijke eigenschappen schitterend zichtbaar zijn, in onze winkel laten wij u de verschillen graag zien en voelen. Dat is onze passie!

Onze ambitie

Met een enthousiaste groep medewerkers streeft Mondileder voortdurend naar 100% tevreden relaties. Van advies tot aflevering en after-sales; wij doen ons uiterste best om uw woondromen te realiseren.
Download brochure

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken.
lees verder

Partnership met Aelivé hi-fi projecten

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur, of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan
Lees meer