icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Design en zitcomfort
Fraaie designmeubelen van nationale- en internationale topmerken; bij Mondileder krijgen we er geen genoeg van. Daarom zijn we er trots op dat we de collectie van Pode aan u mogen aanbieden. Pode is een zelfstandig merk van de bekende Nederlandse Leolux Furniture Groep. Vanuit die structuur kan Pode profiteren van de jarenlange ervaring en expertise van Leolux bij het maken van hoogwaardige designmeubelen.

Pode werkt met verschillende bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland die comfort en design uitstekend met elkaar kunnen verenigen. Qua kwaliteit en uitstraling ligt de lat hoog bij Pode. Daarom krijgt u maar liefst 7 jaar garantie. Waarom zou u voor minder kiezen?

Meubelen met de juiste balans
Een innovatieve designmeubellijn die past bij elk moment in uw leven. Zo omschrijft Pode hun eigen producten. Oogstrelend design gecombineerd met betrouwbare technologie zorgen voor de juiste balans tussen uw actieve sociale leven en momenten van optimale ontspanning.

Het is typisch voor Pode dat het topmerk nooit op zijn lauweren rust. Integendeel, men is altijd op zoek naar nieuwe optimale vormen van comfort, wonen en genieten. Daarom werken ze samen met de beste designers uit binnen- en buitenland. Tel daarbij premium leerkwaliteiten van de hoogste kwaliteit en u houdt het beste van diverse werelden over.

Mondileder Interieurs als partner van Pode
Zoals alle topmerken kent ook Pode Mondileder zeer goed. Het merk vertrouwt op onze hoogstaande kwaliteit en expertise op het gebied van interieurs. Met ruim 50 jaar ervaring en passie voor designmeubelen spreekt dat voor zich. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de leerkwaliteiten van Pode en hoe u ermee moet omgaan. De meubelen van Pode zijn uiteraard ook leverbaar in stof. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht.

In onze stijlvolle- nieuwe showroom in Baarn vertellen onze adviseurs u graag alles over de ruime collectie Pode designmeubelen. Profiteer van hun expertise en van de ervaring die Mondileder heeft als interieuradviseur. Dan weet u zeker dat u kunt vertrouwen op topkwaliteit. Kom in onze nieuwe showroom de mooie collectie Pode fauteuils en (hoek)banken ervaren.

Onze winkel is centraal gelegen tussen Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. Uitstekend bereikbaar via A1 afrit 10 (Soest / Baarn Noord). Naast Woonwarenhuis Nijhof. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Wij zijn elke zondag open (in de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten).

  • Pode_Fold_bank
  • Pode_Sparkle_fauteuil
  • Pode_Bibo_fauteuil
  • Pode_Edit_bank

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen in leer en stof kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in onze compleet nieuwe winkel in Baarn (bij Nijhof)!
Bekijk collectie
  • Mondileder_interieuradvies_kastenwand 2
  • Mondileder_interieuradvies
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_tekentafel