icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Zwitserse topkwaliteit designmeubelen
Innovatieve eettafels, salontafels en stoelen met een hoogstaand design, dat is wat u mag verwachten van Willisau. Dit Zwitserse topmerk staat al meer dan 85 jaar voor het beste van het beste. In de bosrijke omgeving van Luzerno worden de designmeubelen geproduceerd en midden in de bossen van Soesterberg kunt u ze komen bewonderen in de showroom van Mondileder.

Wilt u weten hoe Willisau past binnen uw interieur? Onze ervaren experts denken graag met u mee en kunnen u er alles over vertellen. Wij verwelkomen u graag in onze luxueuze en stijlvolle showroom.

Verborgen uitklapdeel
Soms heeft u net iets te weinig tafel voor het gezelschap dat eraan wil zitten. Daar heeft Willisau iets op bedacht: een uitschuifbaar deel, dat uiteraard naadloos overloopt in de rest van het tafelblad. Pas wanneer u heel goed kijkt, ziet u dat de delen niet rechtstreeks doorlopen. Dat komt door de onder het tafelblad verborgen uitklapbare inlegbladen. Uittrekken, openklappen en inschuiven, zo simpel is het om uw designtafel van Willisau aan te passen.
Willisau en Mondileder
Bedrijven met dezelfde visie zoeken elkaar graag op. Daarom vindt u de producten van Willisau in de showroom van Mondileder. Een belangrijk voordeel van Mondileder is dat wij precies de setting kunnen bieden die past bij de hoogstaande kwaliteit en stijlvolle inrichting die Willisau wil bieden. Daarom passen onze merken en visies zo goed bij elkaar.

Laat u verrassen in de bossen van Soesterberg door de prachtige Zwitserse designmeubelen. Over de eettafels en stoelen van Willisau vertellen onze deskundige adviseurs u graag. Profiteer van onze jarenlange ervaring en op de kwaliteit die wij herkennen in deze meubelen.

Samenwerking met hoogwaardige partners

Voor het inrichten van uw woonomgeving werken wij nauw samen met vaste partners op het gebied van bijvoorbeeld raamdecoratie, vloerbedekking, verlichting, beeld en geluid en zelfs haarden. Uw ervaren interieuradviseur van Mondileder houdt de regie in handen en zorgt voor een optimaal opleverniveau.

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken.
Lees meer

Partnership met Aelivé hi-fi projecten

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur, of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé hi-fi en domotica is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan
Lees meer

Advies nodig?

Tijdens openingstijden zijn onze medewerkers dagelijks bereikbaar via de telefoon of email om te reageren op al uw vragen of opmerkingen.
Neem contact op