icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Handgeknoopte tapijten

Wanneer u voor designmeubelen naar Mondileder komt, vindt u in de nieuwe winkel in Baarn nog veel meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van de handgeknoopte tapijten van De Munk Carpets? Deze worden door het bedrijf al sinds 1981 gehaald uit landen als Nepal, Marokko, Pakistan, Afghanistan, India en Portugal.

De vloerkleden van De Munk zijn precies wat u zoekt om uw interieur helemaal af te maken. Want ook op de vloer verdient uw woonkamer topkwaliteit. Door het gebruik van verschillende materialen en kleuren vormt u nieuwe tapijt dé verbindende factor tussen uw verschillende meubelen.
Karpetten voor elk interieur
De uitgebreide collectie van De Munk Carpets zorgt ervoor dat er altijd een tapijt te vinden is dat perfect past bij uw stijl en smaak. U kunt uiteraard bij elk exemplaar rekenen op de hoge kwaliteit die u van een topmerk mag verwachten.

Of uw interieur nu modern, klassiek, landelijk, minimalistisch of romantisch is, dankzij de collectie van De Munk Carpets vindt u bij Mondileder altijd uw ideale vloerkleed. Onze interieuradviseurs denken graag met u mee over de invulling van uw interieur. Wij maken daarbij gebruik van mooie grote stalen. De afmetingen, het type tapijt, de kleuren, het materiaal… over elk aspect kunnen zij u meer vertellen.

Wilt u graag zelf uw eigen tapijt samenstellen? De kleuren en samenstelling presenteren wij aan u in de vorm van een toefje. Zo krijgt u een goede indruk van de uitstraling van uw nieuwe vloerkleed.

De Munk Carpets bij Mondileder Interieurs
Een mooi tapijt zorgt voor sfeer en verrijkt uw kamer. Dat is hoe De Munk Carpets het ziet en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. De combinatie met onze designmeubelen is verbluffend mooi. Laat u inspireren door onze collectie De Munk Carpets en breng snel een bezoek aan de nieuwe showroom van Mondileder in Baarn.

Onze winkel is centraal gelegen tussen Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. Uitstekend bereikbaar via A1 afrit 10 (Soest / Baarn Noord). Naast Woonwarenhuis Nijhof. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Wij zijn elke zondag open (in de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten).

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen in leer en stof kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in onze compleet nieuwe winkel in Baarn (bij Nijhof)!
Bekijk collectie
  • Mondileder_interieuradvies_kastenwand 2
  • Mondileder_interieuradvies
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_tekentafel