icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
De mooiste designfauteuils uit Zweden
Over Scandinavisch design weet u waarschijnlijk al het een en ander. Als u van het vakmanschap van de noorderlingen houdt, dan raden wij u van harte de relaxfauteuils van Conform aan. Hiermee kiest u niet alleen voor topdesign, maar ook nog eens voor hoogwaardige kwaliteit in materialen en afwerking. Het zijn de kleine details die het hem doen. Ervaar het zelf bij Mondileder. In de bossen van Soesterberg hebben we de ideale locatie om u de collectie Conform fauteuils te tonen.
Comfort en design
Het begon allemaal in het Zweedse plaatsje Holsbybrunn. Hier, te midden van rust en ruimte, zag het merk Conform het levenslicht. Omdat Scandinavisch vakmanschap nu eenmaal getoond wil worden. De relaxfauteuils van Conform worden gekarakteriseerd door duidelijke lijnen en tijdloze vormen. Tegelijkertijd staat elk zitmeubel garant voor de hoogste kwaliteit en het beste zitcomfort.
Er zijn Conform fauteuils in allerlei verschillende materialen en vormen. Architecten en ontwerpers denken mee over het uiteindelijke ontwerp. Daarbij zorgen zij er altijd voor dat comfort en design op gelijke voet staan met elkaar. Zo creëert het merk tijdloze, duurzame, prachtige en comfortabele designfauteuils. Of zoals ze bij Conform zeggen: Design for Life.

De ideale combinatie: Mondileder en Conform
Het spreekt voor zich dat de zitmeubelen van Conform bij Mondileder in de showroom te vinden zijn. Waar anders kunt u hoogwaardige designfauteuils vinden in de beste leerkwaliteiten? De mensen bij Conform weten dat onze adviseurs volop expertise hebben op leergebied. Ze weten dat we al vele jaren dé leerspecialist zijn. Geen wonder dat dit kwalitatief hoogwaardig zitcomfort in de bossen van Soesterberg te vinden is. Wij zijn 7 dagen per week open. In juli en augustus op zondag gesloten. Centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort. U kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

  • Conform_Timeout_leren-fauteuil
  • Conform_Laid-Back_leren-fauteuil
  • Conform_PAL_leren-fauteuil

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie