icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

De top in Duitse designtafels

U zoekt een unieke eettafel in natuursteen of hout? Dan zit u goed bij Mondileder in de bossen van Soesterberg, want wij bieden u de Duitse designtafels van Draenert. Deze specialist in het maken van uitschuifbare tafels in natuursteen biedt alleen het beste van het beste. Ga voor een bijzondere eettafel en eetkamerstoel en kies voor Draenert. Als u kiest voor een natuurstenen tafel van Draenert, dan krijgt u er een hotelarrangement bij!

U verblijft in een hotel vlakbij de fabriek van Draenert aan de Bodensee in Duitsland. Op de fabriek krijgt u een rondleiding en zoekt u zelf de steen uit die u op uw tafel wilt hebben. Een uniek product speciaal voor u is het resultaat! Veel persoonlijker wordt het niet bij het uitkiezen van een designmeubel.
Zelfs het uitklapdeel is design
De eettafels van Draenert zijn geschikt voor gezelschappen van diverse groottes. Heeft u meer ruimte nodig, dan gebruikt u een uitklapbaar deel, dat uiteraard naadloos overloopt in de rest van het tafelblad. U begrijpt hoe knap het is dat de Duitse ambachtslieden bladen van natuursteen in elkaar kunnen laten overlopen. Alleen een inspectie van heel dichtbij laat de naden zien. Uiteraard zijn er bijpassende eetkamerstoel leverbaar in diverse kleuren en kwaliteiten leer.
Mondileder en Draenert
De showroom van Mondileder in de bossen van Soesterberg is de ideale locatie om de collectie van Draenert te ervaren. Ze passen perfect bij de andere meubelen die we aanbieden. Exclusief, hoogstaand design en topkwaliteit. Dat is de reden dat Draenert voor Mondileder heeft gekozen als partner. Beide bedrijven hebben 50 jaar ervaring en zoeken steeds naar nog betere producten.

Komt u binnenkort kijken naar de prachtige Duitse designtafels van Draenert? Onze deskundige adviseurs vertellen u er graag alles over. Wij zijn ook elke zondag open. In de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten. Centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort. Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren.

  • Draenert_Fontana_eettafel
  • Draenert_Adler_eettafel
  • Draenert_Linus_leren-eetfauteuil
  • Draenert_Figura_tafel

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie