icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

De top in Duitse designtafels

U zoekt een unieke eettafel in natuursteen of hout? Dan zit u goed bij de nieuwe winkel van Mondileder in Baarn, want wij bieden u de Duitse designtafels van Draenert. Deze specialist in het maken van uitschuifbare tafels in natuursteen biedt alleen het beste van het beste. Ga voor een bijzondere eettafel en eetkamerstoel en kies voor Draenert. Als u kiest voor een natuurstenen tafel van Draenert, dan krijgt u er een hotelarrangement bij!

U verblijft in een hotel vlakbij de fabriek van Draenert aan de Bodensee in Duitsland. Op de fabriek krijgt u een rondleiding en zoekt u zelf de steen uit die u op uw tafel wilt hebben. Een uniek product speciaal voor u is het resultaat! Veel persoonlijker wordt het niet bij het uitkiezen van een designmeubel.
Zelfs het uitklapdeel is design
De eettafels van Draenert zijn geschikt voor gezelschappen van diverse groottes. Heeft u meer ruimte nodig, dan gebruikt u een uitklapbaar deel, dat uiteraard naadloos overloopt in de rest van het tafelblad. U begrijpt hoe knap het is dat de Duitse ambachtslieden bladen van natuursteen in elkaar kunnen laten overlopen. Alleen een inspectie van heel dichtbij laat de naden zien. Uiteraard zijn er bijpassende eetkamerstoel leverbaar in diverse kleuren en kwaliteiten leer.
Mondileder Interieurs en Draenert
De nieuwe showroom van Mondileder in Baarn is de ideale locatie om de collectie van Draenert te ervaren. Ze passen perfect bij de andere meubelen die we aanbieden. Exclusief, hoogstaand design en topkwaliteit. Dat is de reden dat Draenert voor Mondileder heeft gekozen als partner. Beide bedrijven hebben ruim 50 jaar ervaring en zoeken steeds naar nog betere producten.

Komt u binnenkort kijken naar de prachtige Duitse designtafels van Draenert in onze nieuwe winkel in Baarn? Uw eventuele vragen worden beantwoord door onze ervaren interieuradviseurs.

Onze winkel is centraal gelegen tussen Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. Uitstekend bereikbaar via A1 afrit 10 (Soest / Baarn Noord). Naast Woonwarenhuis Nijhof. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Wij zijn elke zondag open (in de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten).

  • Draenert_Fontana_eettafel
  • Draenert_Adler_eettafel
  • Draenert_Linus_leren-eetfauteuil
  • Draenert_Figura_tafel

Laat u adviseren en inspireren

In onze compleet vernieuwde showroom van 1.750 m² in Baarn kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder
  • Mondileder_Artifort_Mare_bank
  • Jori_Tigra_Divanbase_bank
  • Mondileder_Draenert_Adler_eettafel
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_leerstalen

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Ruim 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Naast onze expertise in leer hebben wij een prachtige collectie stoffen waar u uit kunt kiezen. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.