icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Persoonlijk interieuradvies

Sinds 1972 is Mondileder dé aanbieder van designmeubelen van nationale- en internationale topmerken. Vanouds hebben wij veel kennis en affiniteit met leer. Leer is namelijk een prachtig natuurproduct en uiterst circulair. Vanzelfsprekend werken wij ook met mooie meubelstoffen van o.a. De Ploeg, Kvadrat en Rohi.

Ons assortiment bestaat niet alleen uit zitmeubelen, maar ook uit bijvoorbeeld wand- en tv-meubelen, vloerkleden, salontafels, verlichting, eetkamertafels en -stoelen. Wij bieden dus een totaalpakket aan voor uw woonkamer en eetkamer. De kwaliteiten en kleuren kunnen zo optimaal worden afgestemd op uw wensen. Met veel passie en enthousiasme werken wij iedere dag aan de mooiste interieurs.

Uw woonsituatie als uitgangspunt
Uw interieur is heel belangrijk voor u. Het is uw leefruimte, uw trots en uw hobby tegelijk. Daarom wilt u zeker weten dat u de beste meubelen kiest die perfect passen bij uw woning en smaak. Mondileder helpt u daarbij. Onze interieuradviseurs geven u graag advies, zodat u de beste keuze kunt maken. Het interieuradvies dat u van Mondileder krijgt is helemaal afgestemd op uw wensen, eisen en woonsituatie. Het is immers uw unieke situatie waar het om gaat. We laten u snel en gemakkelijk zien hoe bepaalde meubels en accessoires in uw woonkamer tot hun recht komen.

Maak een afspraak via baarn@mondileder.nl en bepaal samen met een van onze adviseurs wat de voorwaarden moeten zijn voor uw specifieke interieur. In de tussentijd kunt u in onze nieuwe winkel op uw gemak rondkijken naar passende accessoires en kunst.

Totale woninginrichting met vaste partners
Uiteraard begrijpen we bij Mondileder dat u er met alleen meubelen nog niet bent. Om een breder assortiment te kunnen aanbieden op het gebied van wonen en genieten, werken we daarom samen met erkende partners zoals bijvoorbeeld: De Woonspecialist Bekenkamp Baarn (o.a. vloeren, raamdecoratie en gordijnen), Aelive hi-fi & smarthomes (beeld, geluid en domotica) en Bloemist en Meesterbinder Beleving Soest (plant arrangementen).

In ons bestand hebben wij verder ervaren interieurbouwers, aannemers, elektriciens, schilders, etc. die op hoog niveau werkzaamheden voor ons kunnen verzorgen. Uw adviseur van Mondileder zorgt voor de aansturing en houdt de regie altijd stevig in handen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een prachtig eindresultaat.

Hulp bij verhuizen of tijdelijke opslag
Gaat u verhuizen binnen Nederland of naar het buitenland? Mondileder werkt intensief samen met de ervaren verhuizers van Topmovers PA van Rooyen uit Uithoorn. In de goed beveiligde bedrijfshallen van Van Rooyen kunt u uw spullen ook tijdelijk op laten slaan in afgesloten containers. Indien u gaat verhuizen buiten de EU (of als diplomaat ook binnen de EU) kunt u bij Mondileder ook belastingvrij nieuwe meubelen kopen.

Samenwerking met hoogwaardige partners

Voor het inrichten van uw woonomgeving bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren adviseurs maken een mooi interieurplan op basis van uw wensen en behoeften. Voor raamdecoratie, vloerbedekking, hi-fi en smarthome oplossingen werken wij samen met vaste partners. Uw interieuradviseur van Mondileder houdt de regie stevig in handen en zorgt voor een prachtig eindresultaat.
  • interieuradvies kast
  • Beleving Soest
  • De Woonspecialist
  • Mondileder_Jori_Tigra_Divanbase_bank

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken in onze compleet nieuwe winkel in Baarn.
Lees meer

Partnership met Aelivé hi-fi & smarthomes

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur? Of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel. Zij presenteren hun opstellingen en domotica in prachtige woonstudio's. Hierdoor ervaart u de situatie zoals deze bij u thuis kan worden. Voor vakkundig advies én installatie bevelen wij Aelivé van harte bij u aan.
Lees meer

Advies nodig?

Tijdens openingstijden zijn onze medewerkers dagelijks bereikbaar via de telefoon of email om te reageren op al uw vragen of opmerkingen.
Neem contact op