icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Topniveau designmeubelen uit Zwitserland
De Zwitsers zijn een lovenswaardig volk. Ze weten wat precisie en design is. Die twee eigenschappen komen samen in de designmeubelen van FSM. U vindt ze bij Mondileder. In onze nieuwe en inspirerende winkel in Baarn kunt u de collectie van Frank Sitzmöbel komen ervaren.

Er zijn maar weinig bankstellen en relaxfauteuils in onze showroom die kunnen tippen aan het niveau van FSM designmeubelen. Op het gebied van leerverwerking is dit Zwitserse merk van topniveau. Bij Mondileder worden we erg enthousiast van het ambachtelijke vakwerk dat FSM laat zien. In de kleine fabriek wordt met prachtige leerkwaliteiten het mooiste handwerk gerealiseerd.

Meer dan alleen mooi
FSM heeft als doel u decennialang gelukkig en tevreden te laten zijn met hun zitmeubelen. Daarom stellen zij veel hogere eisen aan design, comfort en kwaliteit dan andere merken. Elk designmeubel is ontworpen voor een lange levensduur. Het design van de bankstellen en fauteuils, de techniek en de materialen zijn van de hoogste kwaliteit.

Voor trends hoeft u niet te rekenen op FSM, voor kwaliteit wel. Elk meubel van dit Zwitserse topmerk kan meer dan er alleen maar goed uitzien. Kleine technische sensaties verhogen het comfort voor u als eigenaar. Zo vormt FSM succes. Door mooie en functionele meubels wil het merk een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van de mensen.

U vindt FSM bij Mondileder
Als dé leerspecialist is Mondileder uiteraard het juiste adres als u op zoek bent naar FSM meubelen. Net als bij de overige designproducten in onze showroom kunt u hierbij vertrouwen op kwalitatief hoogwaardig zitcomfort. Wij verwelkomen u graag in de nieuwe winkel in Baarn om de FSM collectie te ervaren. Uw eventuele vragen worden beantwoord door onze ervaren interieuradviseurs.

Onze winkel is centraal gelegen tussen Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. Uitstekend bereikbaar via A1 afrit 10 (Soest / Baarn Noord). Naast Woonwarenhuis Nijhof. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Wij zijn elke zondag open (in de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten).

  • FSM_Pavo_fauteuil_leer
  • FSM_Sesam_bankstel_leer
  • FSM_Stand up_fauteuil_leer
  • Leolux_Scylla_fauteuil_leer

Topdesign in de spotlight

Goede wijn behoeft geen krans, maar toch zetten wij bepaalde designmeubelen graag zo nu en dan in het zonnetje. Wij hebben voortdurend interessante aanbiedingen van bekende designmerken. Daarnaast zijn diverse meubelen nieuw uit voorraad leverbaar.
Naar aanbiedingen

De mooiste leerkwaliteiten

Van gepigmenteerd leer tot prachtige aniline huiden waarin de natuurlijke eigenschappen schitterend zichtbaar zijn, in onze winkel laten wij u de verschillen graag zien en voelen. Dat is onze passie!
  • Mondileder_leerstalen
  • Mondileder_Molinari_Rondo_bank
  • Mondileder_leerstalen

Onze ambitie

Met een enthousiaste groep medewerkers streeft Mondileder voortdurend naar 100% tevreden relaties. Van advies tot aflevering en after-sales; wij doen ons uiterste best om uw woondromen te realiseren.
Download brochure

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken.
lees verder

Partnership met Aelivé hi-fi & smarthomes

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur, of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan
Lees meer