icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Topniveau designmeubelen uit Zwitserland
De Zwitsers zijn een lovenswaardig volk. Ze weten wat precisie en design is. Die twee eigenschappen komen samen in de designmeubelen van FSM. U vindt ze bij Mondileder. Midden in de bossen van Soesterberg kunt u de collectie van Frank Sitzmöbel komen ervaren.

Er zijn maar weinig bankstellen en relaxfauteuils in onze showroom die kunnen tippen aan het niveau van FSM designmeubelen. Op het gebied van leerverwerking is dit Zwitserse merk van topniveau. Bij Mondileder worden we erg enthousiast van het ambachtelijke vakwerk dat FSM laat zien. In de kleine fabriek wordt met prachtige leerkwaliteiten het mooiste handwerk gerealiseerd.

Meer dan alleen mooi
FSM heeft als doel u decennialang gelukkig en tevreden te laten zijn met hun zitmeubelen. Daarom stellen zij veel hogere eisen aan design, comfort en kwaliteit dan andere merken. Elk designmeubel is ontworpen voor een lange levensduur. Het design van de bankstellen en fauteuils, de techniek en de materialen zijn van de hoogste kwaliteit.

Voor trends hoeft u niet te rekenen op FSM, voor kwaliteit wel. Elk meubel van dit Zwitserse topmerk kan meer dan er alleen maar goed uitzien. Kleine technische sensaties verhogen het comfort voor u als eigenaar. Zo vormt FSM succes. Door mooie en functionele meubels wil het merk een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van de mensen.

U vindt FSM bij Mondileder
Als dé leerspecialist is Mondileder uiteraard het juiste adres als u op zoek bent naar FSM meubelen. Net als bij de overige designproducten in onze showroom kunt u hierbij vertrouwen op kwalitatief hoogwaardig zitcomfort. Wij verwelkomen u graag in de bossen van Soesterberg om de FSM collectie te ervaren. Onze ervaren adviseurs staan 7 dagen per week voor u klaar. In de maanden juli en augustus op zondag gesloten. Centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort. Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren op ons eigen terrein.
  • FSM_Pavo_fauteuil_leer
  • FSM_Sesam_bankstel_leer
  • FSM_Stand up_fauteuil_leer

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie