icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Handgeknoopte karpetten uit Nederland
Als designland spreekt ook Nederland een woordje mee in de wereld. Dat ziet u niet alleen aan de vele designmeubelen die u bij Mondileder vindt, maar ook aan de prachtige vloerkleden. In ons stijlvolle showroom in de bossen bij Soesterberg hebben we bijvoorbeeld handgeknoopt maatwerk van De Millenerpoort Designtapijten. Daar straalt de topkwaliteit vanaf!

Zoekt u een kleed om uw interieur helemaal af te maken? Kies dan voor het beste en mooiste op uw vloer. De Millenerpoort Designtapijten levert precies wat u wenst.

Maatschappelijk verantwoorde tapijten
In 1974 nam De Millenerpoort Designtapijten een handknoopfabriek uit de Jordaan over met als doel werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar Limburg halen. Ook handtuft vindt in de eigen fabriek plaats. Inmiddels is de Millenerpoort de grootste handknoop- en tuftproducent in Nederland met een sterke basis op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
De productie vindt voor 100% plaats met mensen die een baan hebben in de sociale werkvoorziening. Zij werken iedere dag vol trots aan karpetten van topkwaliteit. Het milieu, de mensenrechten en de arbeidsomstandigheden zijn speerpunten van het merk. Bovendien wordt ieder tapijt volgens klantspecificatie gemaakt. Welke kleuren, afmetingen, vormen en dessins u ook wilt, het kan allemaal. Geef bij Mondileder uw wensen door en wij zorgen voor uw eigen unieke De Millenerpoort designtapijt.
Mondileder en de Millenerpoort Designtapijten
De korte lijnen tussen het hoogstaande tapijtmerk en Mondileder zorgen er voor dat u snel antwoord krijgt op eventuele vragen. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de karpetten van De Millenerpoort. Laat u inspireren door onze collectie en bezoek de showroom van Mondileder in Soesterberg. Uitstekend bereikbaar vanuit Utrecht en Amersfoort.

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie