icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Duitse degelijkheid in designtafels
Als de Duitsers iets doen, dan doen ze het goed. Ook wanneer het om designmeubelen gaat. Zo bewijzen de tafels van Ronald Schmitt dat fraaie meubelen ook intelligent ontworpen kunnen zijn. Ieder gezin heeft een stamtafel nodig, aldus het Duitse designmerk. Als u eraan toe bent om er eentje aan te schaffen, dan hoeft u alleen maar naar Mondileder te komen. In onze stijlvolle showroom in de bossen van Soesterberg vindt u een ruime collectie Ronald Schmitt salontafels.
Meubelen voor uw eigen kleine koninkrijk
Ieder mens heeft een ruimte nodig waar alles eruitziet zoals hij of zij dat zelf wil, vindt Ronald Schmitt. Voor die eigen unieke wereld, dat kleine koninkrijk, zijn de designtafels van het topmerk bedoeld. Om u bij thuis te voelen en om van te genieten. Zowel qua ontwerp als qua functionaliteit. De mogelijkheden die de collectie van Ronald Schmitt u biedt, zijn vrijwel eindeloos. Welke stijl u ook wenst, er is altijd een designtafel te vinden die helemaal past bij uw interieur. De adviseurs van Mondileder denken graag met u mee over de ideale invulling.
Ronald Schmitt bij Mondileder
Een specifieke kleur, een bepaald materiaal of bijzondere afmetingen: het kan allemaal met de designtafels van Ronald Schmitt. Zo mooi en comfortabel als ze maar zijn kunnen. Moderne gemoedelijkheid is wat de salontafels van het Duitse merk zo bijzonder maakt.

Bij Mondileder in de showroom kunt u een mooie collectie Ronald Schmitt tafels vinden. Vertrouw op hoogwaardig design en de beste kwaliteit. Precies zoals we al jaren aanbieden. Kom eens langs in de bossen van Soesterberg en ervaar het zelf.

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie