icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Leerspecialist

Al ruim 50 jaar samenwerking met de beste meubelmerken
Een belangrijke reden voor u om voor Mondileder te kiezen, is dat de beste merken designmeubelen ook bewust voor ons kiezen. Zij hebben vertrouwen in onze jarenlange ervaring en onze hoogstaande expertise op het gebied van leer. Niet voor niets zijn we al ruim 50 jaar dé leerspecialist in Nederland!

Of het nu gaat om gepigmenteerd leder, nubuck leder, semi-aniline leder of het prachtige aniline leder, bij Mondileder presenteren wij de diverse kwaliteiten aan u. Onze medewerkers hebben verstand van leer en kunnen u uitstekend informeren omtrent de kenmerken en gebruikseigenschappen van meubelleer.

Een uniek meubel op basis van uw wensen

Onze adviseurs weten wat de mogelijkheden zijn van elk meubel in ons assortiment. Daarnaast weten zij precies wat de eigenschappen en kenmerken zijn van echt meubelleer. Daarom stellen wij uw persoonlijke wensen en uw thuissituatie altijd centraal in ons advies. Heeft u bijvoorbeeld (klein)kinderen, huisdieren of veel zonlicht in huis? Onze adviseurs informeren u met enthousiasme en passie.

Zo kunt u bepalen welke leerkwaliteit of meubel het beste past bij uw situatie. Wilt u advies op maat? Geef dan aan wat uw specifieke wensen zijn. Ook foto’s van de inrichting van uw woning helpen om het beste advies te krijgen voor uw persoonlijke situatie. Vertrouw op meubelen van de hoogste kwaliteit én op advies dat minstens zo hoogwaardig is.

Welk leren meubel past bij u?

Mondileder biedt u topkwaliteit en daar krijgt u ook de nodige garanties bij. U kunt kiezen uit diverse leerkwaliteiten en talloze kleuren. Voor elk meubel wordt de best passende leersoort uitgezocht om een optimaal product te krijgen. Uw meubel is altijd uniek, dankzij het natuurproduct leer. Zo kunt u het model, de leerkwaliteit en de kleur kiezen die bij u past.

Heeft u vragen over het onderhoud van een leren designmeubel? Dan krijgt u het antwoord hierop van onze gespecialiseerde adviseurs.

Mondileder heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van de beste onderhoudssets voor uw specifieke leersoort. Ook voor het verhelpen van schades die kunnen ontstaan door het gebruik van het leer, zoals bijvoorbeeld brandgaatjes, ballpointstrepen en allerlei soorten vlekken, bent u bij ons als leerspecialist aan het juiste adres. Wij hebben een serviceteam beschikbaar die er alles aan zal doen om de schade zo goed mogelijk te herstellen.

Graag tot ziens in Baarn! De koffie staat voor u klaar.

  • Leolux_Scylla_fauteuil_leer

Topdesign in de spotlight

Goede wijn behoeft geen krans, maar toch zetten wij bepaalde designmeubelen graag zo nu en dan in het zonnetje. Wij hebben voortdurend interessante aanbiedingen van bekende designmerken. Daarnaast zijn diverse meubelen nieuw uit voorraad leverbaar.
Naar aanbiedingen

De mooiste leerkwaliteiten

Van gepigmenteerd leer tot prachtige aniline huiden waarin de natuurlijke eigenschappen schitterend zichtbaar zijn, in onze winkel laten wij u de verschillen graag zien en voelen. Dat is onze passie!
  • Mondileder_leerstalen
  • Mondileder_Molinari_Rondo_bank
  • Mondileder_leerstalen

Onze ambitie

Met een enthousiaste groep medewerkers streeft Mondileder voortdurend naar 100% tevreden relaties. Van advies tot aflevering en after-sales; wij doen ons uiterste best om uw woondromen te realiseren.
Download brochure

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken.
lees verder

Partnership met Aelivé hi-fi & smarthomes

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur, of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan
Lees meer