icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €590

Leolux Freyr

Eetkamerstoel Freyr van Leolux is leverbaar met en zonder arm. Mede dankzij het neig-mechanisme geeft deze stoel u het juiste zitcomfort.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Eetkamerstoel Freyr van Leolux

Een design van Erik Munnikhof, 2003. De eerste freischwingers, ofwel vrij-verende fauteuils, stammen uit het begin van de twintigste eeuw als de ronde stalen buis zijn intrede doet in het meubeldesign. Uit een stuk buis wordt het complete frame gebogen, waarna alleen de zitting nog wordt toegevoegd. Het ronde staal heeft een strakke, bijna industriële uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de Leolux fauteuil comfortabel veert. Programma Leolux Freyr eetkamerstoel: Fauteuil in twee varianten: zonder of met armleggers (in leer, eiken, noten, kersen of lak). Het frame word uitgevoerd in (Satin) Chrome, Epoxy of Lak. Voor gladdere ondergronden worden glijdopjes van Freyr voorzien van vilt. De weergegeven prijs betreft de Leolux fauteuil Freyr in leder Wapiti.

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €625
v.a. €1.130 v.a. €535
v.a. €1.040