icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Topkwaliteit designmeubelen uit Zwitserland
Als u van Zwitserse designmeubelen houdt, dan is Vitra een ideaal meubelmerk voor u. Zij hebben zeer herkenbare modellen in hun collectie waaronder de stoelen van Charles & Ray Eames en meerdere bekende ontwerpers. Midden in het land kunt u ze komen bewonderen in de nieuwe showroom van Mondileder.

Binnen uw interieur is er ongetwijfeld nog plaats voor een designmeubel van Vitra. Of het nu een lounge chair, plastic chair, of aluminium chair is, onze ervaren experts denken graag met u mee en kunnen u er alles over vertellen. U bent van harte welkom in onze luxueuze en stijlvolle showroom.

Grenzen verleggen in design
De ontwerpers van Vitra staan bekend om hun innovatieve producten en concepten. Vanuit Zwitserland hebben ze de hele wereld veroverd. In een inspirerende omgeving wonen, werken en winkelen: het kan dankzij Vitra designmeubelen.

Bent u een liefhebber van avant-gardistisch twintigste-eeuws design, dan zullen de klassiekers van Vitra u zeker bevallen. Grenzen verleggen in design is de kracht van het merk. Dat doen de Zwitsers (en soms ook Nederlanders) door hun technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit van hedendaagse topdesigners.

Mondileder en Vitra
Vitra weet heel goed dat Mondileder dé leerspecialist is. Daarom weten zij dat hun leren designmeubelen in de showroom van Mondileder optimaal tot hun recht komen. De stijlvolle inrichting, de rustgevende omgeving en de expertise van onze adviseurs bieden Vitra het vertrouwen dat nodig is om het merk optimaal te kunnen vertegenwoordigen.

Laat u verrassen in de inspirerende winkel door de prachtige Zwitserse designmeubelen van Vitra. Profiteer van onze jarenlange ervaring en vertrouw op de kwaliteit die wij herkennen in deze designmeubelen.

Onze nieuwe winkel is centraal gelegen tussen Utrecht, Amersfoort, Almere en Amsterdam. Uitstekend bereikbaar via A1 afrit 10 (Soest / Baarn Noord). Naast Woonwarenhuis Nijhof. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Wij zijn elke zondag open (in de maanden juli en augustus zijn wij op zondag gesloten).

Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen in leer en stof kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in onze compleet nieuwe winkel in Baarn (bij Nijhof)!
Bekijk collectie
  • Mondileder_interieuradvies_kastenwand 2
  • Mondileder_interieuradvies
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_tekentafel