icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €2.345

Leolux Kalia

De Kalia is een eetkamertafel van Leolux. Leverbaar in verschillende kleuren massief hout. Daarnaast de mogelijkheid om het metalen onderstel op kleur te laten spuiten.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Maar liefst 7 jaar garantie
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Eettafel Kalia van Leolux

Een moderne en strak vormgegeven persoonlijkheid met een zeer luxe uitstraling: dat is Kalia van Leolux. De tafel biedt u alle ruimte voor een uitgebreide maaltijd met veel vrienden of familieleden, want in zijn grootste uitvoering meet Kalia maar liefst 280 centimeter! Subtiliteiten maken dit design tot in de details tot de perfecte tafel: u herkent het in de dikte van het tafelblad (van dun-naar dik-naar dun), terwijl de dopjes van de voetjes worden afgestemd op de kleur van het metalen frame. Als ultiem bewijs van zijn sterke persoonlijkheid is Kalia aan een zijkant voorzien van een gelaserd Leolux logo. Programma Kalia van Leolux: Moderne basistafel in een aantal vaste uitvoeringen. Maximale lengte 280 cm. Tafelblad is uitgevoerd in HPL met eiken zijkanten (3 kleuren: Anthracite, White en Grey) of semi-massief eiken in beits of olie / witte olie. Het frame wordt geepoxeerd in Granite, Basalt, of Pearl. Optioneel leverbaar zonder logo. De weergegeven prijs is een Leolux Kalia tafel van 190 x100 in eiken of Fenix.

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN