icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €2.427

Willisau Modena

Een ronde eetkamertafel Modena van Willisau. Deze tafel is leverbaar in verschillende soorten massief hout, fineer, HPL, glas, etc.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Eetkamertafel Modena van Willisau

De Modena is een prachtige ronde eetkamertafel van Willisau. Deze eetkamertafel is verkrijgbaar in 3 maatvoeringen. Vast rond 110 cm, 120 cm en 130 cm. Daarnaast heeft Willisau een compleet programma om uw tafel naar wens te kunnen vergroten. Keuze uit onder andere vrije verlengstukken van 43 of 60 cm tot zelfs 2 x 43 en 2 x 60 cm. Deze tafel probleemloos te vergroten tot 120 cm extra lengte om gezellig en lang te tafelen. Door de kolom van massief hout en een platte vloerplaat kunnen er probleemloos 10 stoelen rond de Modena staan. Daarnaast heeft de Modena uitklapbare verlengbladen in het programma. Daarmee verlengt u de Modena in een handomdraai 43 of 60 cm. Het 28 mm massief houten bovenblad is rondom zo prachtig mooi afgeschuind dat het lijkt alsof het blad zweeft boven de poten. Een gepatenteerde spankabeltechniek voorkomt het doorzakken van het blad en houdt de tafel in balans. Het massief houten blad kan in de olie of lak worden uitgevoerd. Een passend onderhoudset wordt bij levering keurig bijgesloten. Het bovenblad kan ook in fineer, MDF of HPL worden geleverd. De weergegeven prijs betreft een massief Beuken eettafel 110 cm rond, met massief beuken kolom en een metalen glanschromen vloerplaat.

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN