icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Mondileder_Leolux_Flint_Aelive-beeld

Aelive Hi-fi & Smarthomes speeddate op 8 en 9 december 2023

Aelive hi-fi en smarthomes

Aelivé is onze partner op het gebied van audio, video en smarthomes. Zij verzorgen mooie hifi opstellingen voor particulieren, maar één van de specialiteiten is het ontwikkelen en realiseren van home cinema’s. Zij kunnen bijvoorbeeld een bestaande woonkamer voorzien van de apparatuur die nodig is om het home cinema effect te creëren. Denk daarbij aan passende hifi en luidsprekers.

De demo cinema in onze nieuwe showroom in Baarn, is een perfect voorbeeld van wat zij allemaal te bieden hebben. Terwijl het grote weggewerkte scherm en de beamer zorgen voor de mooiste plaatjes, maken de geautomatiseerde verlichting en het briljante geluid de gehele beleving compleet. Alles is aangesloten op het door Aelivé aangelegde netwerk. Uiteraard is deze ruimte ook voorzien van bedieningsautomatisering, nog een specialiteit van onze collega’s. Zodoende komt o.a. het beamer-scherm automatisch naar beneden wanneer er een film wordt afgespeeld en wordt tegelijkertijd bijvoorbeeld een AppleTV geactiveerd. Pardoes is de verlichting aangepast aan de gekozen setting.

klik hier voor meer informatie

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens!

Mondileder_Aelive_Interstar_wandmeubel

 


  • Aelive_hi-fi_domotica_Cinema
  • Mondileder_Leolux_Flint_Aelive-beeld
  • Mondileder_Aelive_Interstar_wandmeubel

Partnership met Aelivé hi-fi & smarthomes

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur? Of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel. Zij presenteren hun opstellingen en domotica in prachtige woonstudio's. Hierdoor ervaart u de situatie zoals deze bij u thuis kan worden. Voor vakkundig advies én installatie bevelen wij Aelivé van harte bij u aan.
Lees meer