icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Leolux_Felizia_bank

Leolux Felizia in leerkwaliteit Senso is nu tijdelijk extra voordelig!

Tijdelijk heeft Mondileder een unieke aanbieding voor liefhebbers van het model Felizia (design van Axel Enthoven) in het prachtige Senso leer van Leolux….

Het hele Felizia programma van Leolux is nu extra voordelig in leerkwaliteit Senso. Zo is bijvoorbeeld de 2,5 zitsbank met de hoge rug van € 4.350 nu € 3.995 en de lage rug van € 4.295  voor € 3.850. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een fauteuil, een 2 zitsbank of een 3 zitsbank. De aanbieding is van toepassing op alle kleuren Senso leer.

In onze winkel hebben we de Leolux leerkwaliteit Senso op verschillende banken, fauteuils en eetstoelen van Leolux gestoffeerd, zodat u dit fantastische leer bij Mondileder in werkelijkheid kan ervaren.

Klik hier voor aanvullende informatie: Leolux Felizia

 


  • verhuizingsuitverkoop_Mondileder

Verhuizingsuitverkoop bij Mondileder.....

Rond september gaan wij verhuizen naar Baarn. Om ruimte te maken bieden wij prachtige showmodellen aan tegen hele speciale kortingen tot wel 60%. Tegelijkertijd bestaan wij 50 jaar en dat vieren wij graag met u! Maak kennis met onze bijzondere meubelcollectie en met onze enthousiaste interieuradviseurs. Profiteer van jubileumaanbiedingen en leuke cadeau's.
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze showroom van 2.200 m², schitterend gelegen midden in het bos, kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.