icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Leolux_Felizia_bank

Leolux Felizia in leerkwaliteit Senso is nu tijdelijk extra voordelig!

Tijdelijk heeft Mondileder een unieke aanbieding voor liefhebbers van het model Felizia (design van Axel Enthoven) in het prachtige Senso leer van Leolux….

Het hele Felizia programma van Leolux is nu extra voordelig in leerkwaliteit Senso. Zo is bijvoorbeeld de 2,5 zitsbank met de hoge rug van € 4.350 nu € 3.995 en de lage rug van € 4.295  voor € 3.850. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een fauteuil, een 2 zitsbank of een 3 zitsbank. De aanbieding is van toepassing op alle kleuren Senso leer.

In onze winkel hebben we de Leolux leerkwaliteit Senso op verschillende banken, fauteuils en eetstoelen van Leolux gestoffeerd, zodat u dit fantastische leer bij Mondileder in werkelijkheid kan ervaren.

Klik hier voor aanvullende informatie: Leolux Felizia

 


Neem een kijkje in onze collectie

Naast prachtige zitmeubelen kunt u bij ons ook terecht voor onder andere wand- & tv-meubelen, salon- & eetkamertafels, vloerkleden en verlichting. Welkom bij Mondileder in Soesterberg!
Bekijk collectie