icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Aelive_hi-fi_domotica_Cinema

Aelive Hi-fi & Smarthomes permanent gevestigd in onze showroom

De Extreme Home Cinema van Aelive

Aelivé is onze collega op het gebied van audio en video. Zij verzorgen mooie hifi opstellingen voor particulieren, maar één van de specialiteiten is het ontwikkelen en realiseren van home cinema’s. Zij kunnen bijvoorbeeld een bestaande woonkamer voorzien van de apparatuur die nodig is om het home cinema effect te creëren. Denk daarbij aan passende hifi en luidsprekers.

Steeds vaker zien we dat klanten in hun woning een mediaruimte reserveren en die opzetten als thuisbioscoop/home cinema. Aelivé zorgt ervoor dat er betrouwbare en hoogwaardige techniek wordt verwerkt. Het is zelfs mogelijk om alle verschillende onderdelen zoals de luidsprekers volledig weg te werken. Merken waar Aelivé veel mee werkt zijn o.a. Linn, Piega, KEF, Yamaha, Van Buren, NAIM audio en Anthem.

EXTREME HOME CINEMA “THE GREENROOM” SOESTERBERG

De demo cinema in onze showroom in Soesterberg, is een perfect voorbeeld van wat zij allemaal te bieden hebben. Terwijl het grote weggewerkte scherm en de beamer zorgen voor de mooiste plaatjes, maken de geautomatiseerde verlichting en het briljante geluid de gehele beleving compleet. Alles is aangesloten op het door Aelivé aangelegde netwerk. Uiteraard is deze ruimte ook voorzien van bedieningsautomatisering, nog een specialiteit van onze collega’s. Zodoende komt o.a. het beamer-scherm automatisch naar beneden wanneer er een film wordt afgespeeld en wordt tegelijkertijd bijvoorbeeld een AppleTV geactiveerd. Pardoes is de verlichting aangepast aan de gekozen setting.

Ook al gaat het hier om “slechts” onze demo-thuisbioscoop; de grote Pathé bioscopen kunnen niet op tegen het belevingsniveau van The Greenroom in Soesterberg. Het doordachte ontwerp, het Akoestische plan en natuurlijk de toegepaste apparatuur dragen bij aan een buitengewone ervaring. We kunnen mensen met cinema-achtige plannen dan ook aanraden om snel bij Aelivé langs te gaan voor een demonstratie. Wij beloven u een uitzonderlijke sensatie op het gebied van home cinema!

Bekijk de advertentie: Aelive Brochure 

Klik hier voor aanvullende informatie: Aelive Home Cinema

Aelive_hi-fi_domotica_Cinema


Partnership met Aelivé hi-fi projecten

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur? Of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan.
Lees meer