icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Beste Woonwinkel Eigen Huis & Interieur

Artikel Eigen Huis & Interieur over Mondileder

Eigen Huis & Interieur heeft Mondileder geselecteerd als Beste Woonwinkel in hun magazine van November 2020 (editie 09 / 2020).

Mondileder is sinds 1972 gevestigd op een prachtige locatie midden in het bos in Soesterberg. Wij zijn de leerspecialist van nationale- en internationale topmerken als Leolux, Rolf Benz, Artifort, Molinari, de Sede, etc.. Onze collectie bestaat uit designmeubelen uitgevoerd in de mooiste leerkwaliteiten. Uiteraard kunnen de meubelen -indien u dit wenst- in stof worden uitgevoerd. Ook voor prachtige eetkamertafels -stoelen, verlichting en wandmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij geloven in een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Onze medewerkers vertellen u met passie en enthousiasme over de mogelijkheden van onze bijzondere collectie. Onze klanten waarderen dat momenteel met cijfer 9,1 op de reviewsite Klantenvertellen en daar zijn wij uiteraard bijzonder trots op.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens in Baarn!

Bekijk het artikel in Eigen Huis & Interieur via deze linkartikel Eigen Huis & Interieur december 2020


Samenwerking met hoogwaardige partners

Voor het inrichten van uw woonomgeving bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren adviseurs maken een mooi interieurplan op basis van uw wensen en behoeften. Voor raamdecoratie, vloerbedekking, hi-fi en smarthome oplossingen werken wij samen met vaste partners. Uw interieuradviseur van Mondileder houdt de regie stevig in handen en zorgt voor een prachtig eindresultaat.
  • interieuradvies kast
  • Beleving Soest
  • De Woonspecialist
  • Mondileder_Jori_Tigra_Divanbase_bank

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken in onze compleet nieuwe winkel in Baarn.
Lees meer

Partnership met Aelivé hi-fi & smarthomes

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur? Of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel. Zij presenteren hun opstellingen en domotica in prachtige woonstudio's. Hierdoor ervaart u de situatie zoals deze bij u thuis kan worden. Voor vakkundig advies én installatie bevelen wij Aelivé van harte bij u aan.
Lees meer

Advies nodig?

Tijdens openingstijden zijn onze medewerkers dagelijks bereikbaar via de telefoon of email om te reageren op al uw vragen of opmerkingen.
Neem contact op