icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Beste Woonwinkel Eigen Huis & Interieur

Artikel Eigen Huis & Interieur over Mondileder

Eigen Huis & Interieur heeft Mondileder geselecteerd als Beste Woonwinkel in hun magazine van November 2020 (editie 09 / 2020).

Mondileder is sinds 1972 gevestigd op een prachtige locatie midden in het bos in Soesterberg. Wij zijn de leerspecialist van nationale- en internationale topmerken als Leolux, Rolf Benz, Artifort, Molinari, de Sede, etc.. Onze collectie bestaat uit designmeubelen uitgevoerd in de mooiste leerkwaliteiten. Uiteraard kunnen de meubelen -indien u dit wenst- in stof worden uitgevoerd. Ook voor prachtige eetkamertafels -stoelen, verlichting en wandmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij geloven in een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Onze medewerkers vertellen u met passie en enthousiasme over de mogelijkheden van onze bijzondere collectie. Onze klanten waarderen dat momenteel met cijfer 9,1 op de reviewsite Klantenvertellen en daar zijn wij uiteraard bijzonder trots op.

Bekijk het artikel in Eigen Huis & Interieur via deze linkartikel Eigen Huis & Interieur december 2020

Graag tot ziens bij Mondileder! U vindt Mondileder aan de Amersoortsestraat 76 in Soesterberg.


Samenwerking met hoogwaardige partners

Voor het inrichten van uw woonomgeving werken wij nauw samen met vaste partners op het gebied van bijvoorbeeld raamdecoratie, vloerbedekking, verlichting, beeld en geluid en zelfs haarden. Uw ervaren interieuradviseur van Mondileder houdt de regie in handen en zorgt voor een optimaal opleverniveau.

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken.
Lees meer

Partnership met Aelivé hi-fi projecten

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur, of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé hi-fi en domotica is gevestigd in onze winkel en voor vakkundig advies én installatie bevelen wij hun van harte bij u aan
Lees meer

Advies nodig?

Tijdens openingstijden zijn onze medewerkers dagelijks bereikbaar via de telefoon of email om te reageren op al uw vragen of opmerkingen.
Neem contact op