icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Beste Woonwinkel Eigen Huis & Interieur

Artikel Eigen Huis & Interieur over Mondileder

Eigen Huis & Interieur heeft Mondileder geselecteerd als Beste Woonwinkel.

Mondileder is sinds 1972 gevestigd op een prachtige locatie midden in het bos in Soesterberg. Wij zijn de leerspecialist van nationale- en internationale topmerken. Inmiddels zijn wij verhuisd naar een heel nieuw- en duurzaam winkelpand in Baarn (bij Nijhof).

Onze collectie bestaat uit designmeubelen uitgevoerd in de mooiste leerkwaliteiten. Ook voor prachtige eetkamertafels -stoelen en wandmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geloven in een persoonlijk advies door ervaren adviseurs. Onze medewerkers vertellen u met passie en enthousiasme over de mogelijkheden van onze bijzondere collectie.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens!

Bekijk het artikel in Eigen Huis & Interieur via deze linkartikel Eigen Huis & Interieur december 2018

 

 

 


Samenwerking met hoogwaardige partners

Voor het inrichten van uw woonomgeving bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren adviseurs maken een mooi interieurplan op basis van uw wensen en behoeften. Voor raamdecoratie, vloerbedekking, hi-fi en smarthome oplossingen werken wij samen met vaste partners. Uw interieuradviseur van Mondileder houdt de regie stevig in handen en zorgt voor een prachtig eindresultaat.
  • interieuradvies kast
  • Beleving Soest
  • De Woonspecialist
  • Mondileder_Jori_Tigra_Divanbase_bank

Wisselende kunstexposities

Kunst en designmeubelen laten zich vaak prachtig combineren. Daarom geven wij al vele jaren kunstenaars de gelegenheid om hun werken te exposeren. U bent van harte welkom om deze onder het genot van een lekker kopje koffie te komen bekijken in onze compleet nieuwe winkel in Baarn.
Lees meer

Partnership met Aelivé hi-fi & smarthomes

Zoekt u mooie oplossingen voor uw beeld- en geluidsapparatuur? Of wilt u de installaties in uw woning aansturen middels domotica? Aelivé is gevestigd in onze winkel. Zij presenteren hun opstellingen en domotica in prachtige woonstudio's. Hierdoor ervaart u de situatie zoals deze bij u thuis kan worden. Voor vakkundig advies én installatie bevelen wij Aelivé van harte bij u aan.
Lees meer

Advies nodig?

Tijdens openingstijden zijn onze medewerkers dagelijks bereikbaar via de telefoon of email om te reageren op al uw vragen of opmerkingen.
Neem contact op