icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €2.437

Artisan Flow

Artisan eetkamertafel Flow is leverbaar als eetkamertafel en als sidetable. Mogelijk in massief noten (Europees en Amerikaans), in Iepen, Eiken, Kersen en Esdoorn.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A+++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Flow eettafel van Artisan
De Flow eetkamertafel van Artisan heeft prachtige details. Ook bij de Flow is duidelijk zichtbaar dat men oog heeft voor details en nog vanuit een oude ambacht werkt. De liefde voor de natuur en het hout zit in de genen en is duidelijk zichtbaar. Als u oog heeft voor datail en let op de mooie vloeiende lijnen, dan wordt duidelijk dat dit een magisch stukje handwerk is. De Flow van Artisan is leverbaar in verschillende houtsoorten zoals Eiken, Iepen, Kersen, Esdoorn en Walnoot (Amerikaans en Europees). De 5 verschillende houtsoorten zijn afkomstig van Europese, duurzaam beheerde bossen en worden afgewerkt met milieuvriendelijke oliën. Bij het programma van Artisan is volledig maatwerk mogelijk. De weergegeven prijs betreft een Flow eetkamertafel van Artisan in de maat 160 x 90 cm. Ook verkrijgbaar met noesten tegen een minderprijs van 8%.

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN