icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
2200m2 aan woonbeleving
Elke zondag open vanaf 12 uur
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €1.124

Artisan Hanny

Artisan eetkamertafel Hanny is leverbaar in vijf verschillende maten en in verschillende houtsoorten. Verkrijgbaar als vaste of uitschuiftafel.

Gratis levering
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Ervaren interieuradviseurs
Persoonlijk en deskundig advies
Inspirerende showroom op prachtige locatie in het bos
Wisselende kunstexposities

Hanny eettafel van Artisan

De Hanny van Artisan is een strakke minimalistische tafel met prachtige details waaronder het detail van de poot die doorloopt in het massief houten blad. De Hanny van Artisan is leverbaar in een vaste uitvoering en als verlengbare tafel met een of twee uit klapbladen. In een vaste uitvoering is de Hanny van Artisan leverbaar vanaf 80 cm tot en met 260 cm. In de maten 120, 140 en 160 is de Hanny tafel ook te verlengen met een blad van 50 cm. De tafel van 160 cm is te verlengen met 2 x 45 cm en de tafels van 180, 200 en 220 zijn te verlengen met 2 x 50 cm. De Hanny van Artisan is een prachtig object. Slank, verfijnd en geschikt om gezellig met een groot gezelschap te tafelen. Bij het programma van Artisan is volledig maatwerk mogelijk. De weergegeven prijs betreft een vaste uitvoering van de Hanny eettafel van Artisan in de maat 120 x 80 cm in massief Eiken.
  • Artisan
  • Artisan_Hanny_eettafel

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN

v.a. €2.618
v.a. €6.725 v.a. €5.120
v.a. €2.158