icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €3.782

Artisan Luc

Artisan eetkamerttafel Luc is leverbaar in vijf massieve houtsoorten. leverbaar in rond en ovaal. Daarnaast in iedere wensmaat.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Luc eetkamertafel van Artisan
De Luc eetkamertafel van Artisan is een waar meesterstuk. De tafel is leverbaar in rond of ovaal. Het polijsten en vormgeven is vrijwel geheel handwerk. Met een top van 4 cm is deze massief houten tafel verkrijgbaar met of zonder noesten (de minderprijs voor Walnoot en Eiken met noesten bedraagt 8%). De Luc tafel van Artisan is leverbaar in verschillende massieve houtsoorten zoals Eiken, Iepen, Kersen, Esdoorn en Walnoot. De houtsoorten komen uit duurzaam beheerde bossen. Bij de eindafwerking wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën en wax. Bij het programma van Artisan is volledig maatwerk mogelijk. Vraag er naar bij onze adviseurs. De weergegeven prijs betreft een Luc eetkamertafel van Artisan, bol ovaal in de maat 165 x 110 in massief Eiken.

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN