icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Mondileder bouwt in Baarn aan een duurzame toekomst!

In 1972 hebben de gebroeders De Bruin Mondileder opgericht. Midden in het bos in Soesterberg vonden zij een fraai winkelpand waar zij hun meubelen in presenteerden. Mondileder groeide al snel uit tot een begrip in de wijde omgeving door o.a. hun specialisatie in leren zitmeubelen en hun eigentijdse meubelcollectie.

Als bedrijf hechten wij veel waarde aan een duurzame toekomst. Dit stellen wij -zoveel als mogelijk- centraal in de keuzes die wij maken. Na een bouwkundige analyse van het pakweg 70 jaar oude winkelpand in Soesterberg zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit pand niet of nauwelijks te verduurzamen is. Zo zijn de winkelpui en het dak slecht geïsoleerd en is de dakconstructie niet geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Wij hebben daarom besloten om te investeren in een geheel nieuw en duurzaam winkelpand in Baarn (bij Nijhof). Een mooie stap naar een duurzame toekomst voor onze medewerkers en ons familiebedrijf! Het nieuwe winkelpand is gasloos en voldoet aan alle wensen en eisen van vandaag de dag. De electra die wij gaan verbruiken zal worden opgewekt door circa 300 zonnepanelen op het dak. Het resultaat is een prachtig winkelpand met een Energielabel A+++++! De inspirerende bosrijke omgeving blijft, want het nieuwe winkelpand is gevestigd op loopafstand van het bekende landgoed Kasteel Groeneveld in Baarn.

De bouw is inmiddels in volle gang. Wij verwachten rond augustus 2023 te gaan verhuizen naar onze nieuwe winkel. Het adres wordt Hermesweg 2 en 2A in Baarn. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van de bouw. Tot de verhuizing bent u van harte welkom in onze winkel aan de Amersfoortsestraat 76 in Soesterberg. Wij zijn 7 dagen per week open.

 

 

 

 

 

 


  • verhuizingsuitverkoop_Mondileder

Verhuizingsuitverkoop bij Mondileder.....

Wij gaan rond augustus verhuizen naar onze nieuwe en duurzame winkel in Baarn. Daarom vernieuwen wij onze meubelcollectie. Diverse showmodellen bieden wij aan tegen interessante kortingen en... snel leverbaar. Bezoek onze winkel en maak kennis met bekende designmerken zoals Leolux, Artifort, Rolf Benz, Pode, Jori, Label en Montis. Profiteer van interessante jubileumaanbiedingen en leuke cadeau's.
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze showroom van 2.200 m², schitterend gelegen midden in het bos, kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.