icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
Chantal Wolting-Ebbers

Chantal Wolting-Ebbers exposeert bij Mondileder in Baarn

Beeldend kunstenaar Chantal Wolting-Ebbers exposeert haar werken in onze nieuwe winkel in Baarn.

Vanuit haar atelier in Hilversum maakt Chantal abstracte schilderijen op groot formaat die geïnspireerd zijn door de natuur met zijn organische vormen, verscheidenheid aan kleuren, structuren en materialen.

Door het toepassen van een veelheid van lagen, afwisselend kleurgebruik en combinatie van schildertechnieken ontstaat een energiek en harmonisch schilderij waarin steeds iets nieuws te ontdekken valt. Het holistische aspect van de natuur zet zij over naar het schilderdoek om dit van dichtbij te kunnen ervaren en van te genieten.

In samenwerking met de stylist van Mondileder zijn deze schilderijen geselecteerd en vormen zij een prachtige combinatie met de geëtaleerde designmeubels. Neem een kijkje in de nieuwe showroom en mocht u het leuk vinden dan kan een schilderij altijd vrijblijvend bij u thuis op zicht gehangen worden.

 

Chantal Wolting-Ebbers | beeldend kunstenaar

adres atelier: Heuvellaan 50 Hilversum

tel. 06 42 86 52 70

mail: info@chantalwolting.art

www.chantalwolting.art

instagram: @ cwolting_art

 

 

 

 

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens!

U bent van harte welkom in onze nieuwe winkel; Hermesweg 2 3741 GP Baarn.

Bekijk hier het filmpje van onze nieuwe winkel:

 

En loop virtueel door de winkel:


Bezoek onze nieuwe winkel in Baarn.

Onze nieuwe winkel is sfeervol ingericht met prachtige designmeubelen. Op dit moment presenteren wij onze nieuwe collectie van de meubelbeurs in Keulen. Onze ervaren adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op maat. Profiteer van mooie aanbiedingen! U bent van harte welkom in Baarn aan Hermesweg 2 (bij Nijhof).
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze compleet nieuwe en inspirerende showroom van 1.750 m² kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder
  • Mondileder_Artifort_Mare_bank
  • Jori_Tigra_Divanbase_bank
  • Mondileder_Draenert_Adler_eettafel
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_leerstalen

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.