icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur
v.a. €8.140

Draenert Kent

Eetkamertafel Kent van Draenert heeft een onderstel bestaande uit 2 halve schalen van gegoten aluminium en heeft daardoor een stoer maar eigentijds karakter.

Persoonlijk en deskundig advies
Onze klanten waarderen ons met
Uitstekende garantie & service
Nationale- en internationale topmerken
Ervaren interieuradviseurs
Levering door heel Nederland
Nieuwe- en inspirerende showroom met Energielabel A+++++
Uitstekend bereikbaar en gratis parkeren

Eettafel Kent van Draenert
Deze prachtige eettafel van Draener is een design van Wolfgang CR Mezger. De Kent laat zich kenmerken door zijn subtiele onderstel. Twee halve schalen van aluminium zijn de basis voor de asymetrische tafelbladen van natuursteen. De Kent van Dreanert mag je bijna geen tafel meer noemen. Wij zien eerder een kunstobject, een sculptuur die een speciale uitstraling geeft aan iedere eetkamer. De Kent is leverbaar in 3 vormen: Trilungo, Pebble en Oval. In de showroom kunnen wij u kennis laten maken met de verschillende soorten natuursteen. Daarnaast kunnen wij op de website van Dreanert samen met u de verschillende platen natuursteen bekijken die op voorraad staan. De platen verschillen vaak van kleur en/of tekening. Op deze manier kunnen  wij kunnen voor u de plaat reserveren die u graag wilt gebruiken voor uw tafel. De weergegeven prijs betreft een Draenert Kent tafel, type Trilungo 120 x 200 cm, in steengroep 2.

natuursteen

WELLICHT BENT U GEINTERESSEERD IN