icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw
1750m2 aan woonbeleving
7 dagen per week open
Uw persoonlijk leerspecialist en interieuradviseur

Draenert

Draenert is gespecialiseerd in het maken van uitschuifbare eettafels in natuursteen of hout. Hiermee kunt u gemakkelijk de grootte van uw tafeloppervlak aanpassen. Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere eettafel in natuurlijke materialen dan bent u bij Draenert aan het juiste adres. Hieronder vindt u een overzicht van onze collectie of kom voorproeven bij de nieuwe showroom van Mondileder.


Duitse design tafels van Draenert

De eettafels van Draenert zijn geschikt voor gezelschappen van diverse groottes. Heeft u meer ruimte nodig, dan gebruikt u een uitklapbaar deel, dat uiteraard naadloos overloopt in de rest van het tafelblad. U begrijpt hoe knap het is dat de Duitse ambachtslieden bladen van natuursteen in elkaar kunnen laten overlopen. Alleen een inspectie van heel dichtbij laat de naden zien. Uiteraard zijn er bijpassende eetkamerstoelen leverbaar in diverse kleuren en kwaliteiten leer./stof Bij aanschaf van een natuurstenen tafel van Draenert krijgt u tevens een gratis hotelarrangement cadeau! Neem contact op voor meer informatie over deze leuke actie. Bezoek onze nieuwe winkel in Baarn. Centraal gelegen langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en daardoor uitstekend bereikbaar vanuit de richting Almere, Utrecht, Amsterdam en Amersfoort. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein (laadpaal aanwezig).