icon-arrow icon-cancel icon-facebook icon-instagram icon-play icon-print icon-search icon-star icon-star-full icon-twitter icon-youtube icon-cbw

Dutch Design Weken. 2e Pinksterdag open.

Wij organiseren van maandag 22 april tot en met maandag 21 mei (2e Pinksterdag) de “Dutch Design Weken”.

Bezoek onze winkel en maak kennis met de nieuwste modellen van bekende Nederlandse designmerken zoals Leolux, Artifort, Pode, Havee meubelen, Label van den Berg en Montis. Uiteraard zijn deze modellen uitgevoerd in de mooiste leerkwaliteiten (tevens leverbaar in stof).

Onze interieuradviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden en werken met veel plezier een persoonlijk interieuradvies voor u uit. Om een goed advies te kunnen geven vragen wij u om bijvoorbeeld een plattegrond, maten en foto’s van uw interieur mee te nemen.

Onze meubelen zijn ruim en stijlvol gepresenteerd. Laat u inspireren door onze nieuwe meubelcollectie en profiteer direct van feestelijke aanbiedingen.

Wij zijn 1e Pinksterdag gesloten en 2e Pinksterdag open vanaf 11 uur. Wij zorgen voor een kopje koffie met iets lekkers.

Onze nieuwe- inspirerende winkel ligt vlak langs de snelweg A1 (afrit 10 Soest / Baarn Noord) en is daardoor prima bereikbaar vanaf de grote steden. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein. Graag tot ziens!

Bekijk de advertentie: Dutch Design Week bij Mondileder! Wij maken er een feestje van.


Bezoek onze nieuwe winkel in Baarn.

Onze nieuwe winkel is sfeervol ingericht met prachtige designmeubelen. Op dit moment presenteren wij onze nieuwe collectie van de meubelbeurs in Keulen. Onze ervaren adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op maat. Profiteer van mooie aanbiedingen! U bent van harte welkom in Baarn aan Hermesweg 2 (bij Nijhof).
Naar collectie

Laat u adviseren en inspireren

In onze compleet nieuwe en inspirerende showroom van 1.750 m² kunt u genieten van een prachtige meubelcollectie van diverse nationale- en internationale topmerken.
lees verder
  • Mondileder_Artifort_Mare_bank
  • Jori_Tigra_Divanbase_bank
  • Mondileder_Draenert_Adler_eettafel
  • Mondileder_toefjes-vloerkleden
  • Mondileder_stofstalen
  • Mondileder_leerstalen

Uw persoonlijke specialist in leer

Bij Mondileder hechten wij veel waarde aan een persoonlijk advies door ervaren interieuradviseurs. Uw situatie en wensen staan centraal, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.
Lees meer

Maar liefst 50 jaar woonbeleving

Mondileder is een hecht familiebedrijf dat is opgericht in 1972. Sindsdien werkt een enthousiaste groep medewerkers dagelijks met passie aan het realiseren van uw woondromen.
lees verder

Stijlvol & tijdloos

In onze meubelcollectie treft u verschillende stijlen aan: van modern tot romantisch en van tijdloos tot strak design. Voor ieder soort interieur bent u bij ons aan het juiste adres.